ΝΕΟ!! ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 15 ΕΥΡΩ

Tarot Illuminati 500Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, αισθηματικά ή επαγγελματικά, μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνώντας, με κόστος 15 ευρώ, για 20 λεπτά, επιλέγοντας γι' αυτό, τράπουλα ΤΑΡΩ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΛΕΝΟΡΜΑΝΤ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ (DESTE).

xartomanteia2

xartomanteia tarot2

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ - ΕΡΜΗΝΕΙΑ & ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Προβλέψεις με ρίξιμο & ερμηνεια τραπουλας. Χαρτομαντεια - Ταρώ

Χαρτομαντεία με Τράπουλα Τραπουλα ΧΑΛ - Χαρτομαντεία με Τραπουλα Σφιγγα - Χαρτομαντεία με Τραπουλα της Κατινας Deste - Χαρτομαντεία με Τραπουλα Σιγμα - Χαρτομαντεία με Τραπουλα Sibilla - Χαρτομαντεία με Τραπουλα Lenormand - Χαρτομαντεία με Τραπουλα Τσιγγανικη - Χαρτομαντεία με Τραπουλα Νοστραδαμου- Χαρτομαντεία με Τραπουλα Αιγυπτιακη - Χαρτομαντεία με Τραπουλα των Πλανητων - Χαρτομαντεία με Προηγουμενες Ζωες - Χαρτομαντεία με Τραπουλα Χαντις - Χαρτομαντεία με Ρουνικες (Τραπουλα και ρούνοι) - Ρουνοι - Εκκρεμες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ... ΑΛΛΑ... ΑΛΛΙΩΣ!!

ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ.

 

Για καθε προβλεψη χαρτομαντειας διαβαζουμε και ερμηνευουμε πολλες διαφορετικες τραπουλες:

Οι τράπουλες, είναι το δυνατό μας σημείο... γιατί στο χώρο μας, έχουν συσσωρευτεί με τα χρόνια, πάνω απο 200 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ μεταξύ τους τράπουλες, άλλες γνωστές, παραδοσιακές, όπως κλασσική τράπουλα, τράπουλα χάλ (HALL G.), τράπουλα σφίγγα, τράπουλα της Κατίνας (DESTE), Kαστρινή σίγμα, σφίγγα,lenormand και πάρα πολλές σπάνιες τράπουλες από όλα τα μέρη του κόσμου, Τσιγγάνικες, ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΑΡΩ, Αιγυπτιακές, Αστρολογικές, Μικρασιάτικες, των ρούνων, wicca, kipper, Σιββύλες, προηγούμενες ζωές, Αγγλικές, Ρώσικες, Γαλλικές, Χαντίς, της Κλεοπάτρας, και πολλά καταστρώματα ΤΑΡΩ.

Οι τρόποι που τις ρίχνουμε, είναι πολλοί... Εδώ ξεχωρίζει η μικτή κατάστρωση, δηλαδή, κατάστρωση με 2 διαφορετικές τράπουλες συγχρόνως, κάτι που απαιτεί ΕΙΔΙΚΗ γνώση και πολύχρονη ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Χαρείτε την επίσκεψη στο χώρο μας, στό Νέο Φάληρο, Ειρήνης 9, κοντά στο νοσοκομείο Metropolitan, σε ήρεμο και διακριτικο περιβάλλον. Το κόστος είναι 30 ευρώ, για μία ώρα περίπου, και γίνονται διαδοχικά ανοίγματα με 4 διαφορετικές τράπουλες (το ένα άνοιγμα οπωσδήποτε μικτό), ώστε να έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για τις καταστάσεις που σας απασχολούνκαι τις εξελίξεις τους. Και η ταρώ τέλος, θα λύσει τις τελευταίες τυχόν απορίες σας.
 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ

Χαρείτε την ίδια ακριβώς εμπειρία και απο το τηλέφωνο: διαδοχικά ανοίγματα με 4 διαφορετικές τράπουλες (το ένα άνοιγμα οπωσδήποτε μικτό), ώστε να έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για τις καταστάσεις που σας απασχολούνκαι τις εξελίξεις τους. Και η ταρώ τέλος, θα λύσει τις τελευταίες τυχόν απορίες σας. Το κόστος για το τηλέφωνο είναι 25 ευρώ, για 45 λεπτά.
 

ΝΕΟ!! ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 15 ΕΥΡΩ

Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, αισθηματικά ή επαγγελματικά, μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνώντας, με κόστος 15 ευρώ, για 20 λεπτά, επιλέγοντας γι' αυτό, τράπουλα ΤΑΡΩ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΛΕΝΟΡΜΑΝΤ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ (DESTE).
 

ierofanths skypeΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ Online ζωντανά μέσω skype

 
Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 4 διαφορετικές τράπουλες. Το κόστος ανά συνεδρία είναι 30 ευρώ.

Μπορείτε πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή online μέσω paypal.

Κλείστε ραντεβού

 
Kλείστε το ραντεβού σας στα τηλέφωνα : 2114096649, 6930362907, 6944255085.
 
Για τις τηλεφωνικές προβλέψεις, μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,ή online μέσω paypal , και καλείτε στα ίδια τηλέφωνα.
 

 

4.91666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.92 / 5.00 (18 Αξιολογήσεις)

Το Καλάθι σας

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

χαρτομαντεια - ταρώ - ξόρκια - Ιεροφαντης

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Προβλέψεις με ρίξιμο & ερμηνεια τραπουλας. Χαρτομαντεια - Καρτες Ταρώ. Για καθε προβλεψη διαβαζουμε και ερμηνευουμε πολλες διαφορετικες τραπουλες:

Για εσας που προτιματε oι προβλεψεις σας να γινουν τηλεφωνικα, το κοστος ειναι 25 ευρω. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 4 διαφορετικές τράπουλες. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Online Προβλέψεις

Online Προβλέψεις Ζωντανά μέσω skype

ierofanths skype

Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 3 διαφορετικές τράπουλες.  Το κοστος ειναι 30 ευρω. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε περισσότερα...

Μεταφορικά

banner metaforika 2ο

Κορυφαία μαγικά προϊόντα

facebook

google

youtube

Κατασκευή Site: www.3wSOL.gr