Οι Ρουνοι

roynoi ekremmesΗ γνώση της χρήσης των Ρούνων του Μαγικού Αλφάβητου των αρχαίων λαών της βόρειας Ευρώπης ήταν μια τέχνη ξεχασμένη που αναβίωσε και πάλι εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένα πανίσχυρο σύστημα μαντείας που με τη χρήση του μπορούμε να αποκαλύψουμε με ακρίβεια τα μονοπάτια του μέλλοντος.

Οι ρούνοι είναι τα ιερά σύμβολα των τευτονικών φυλών και αποτελούν ένα πλήρες σύστημα φιλοσοφίας. Η λέξη ρούνος (rune) προέρχεται από την ινδοευρωπαϊκή ρίζα ru που σημαίνει "μυστικό" ή "ψίθυρος", επίσης από το Γοτθικό runa  που σημαίνει "απόκρυφο" ή "μυστήριο". Η παράδοση των Ρούνων ήταν προφορική και μεταδιδόταν από το μάγο της φυλής, τον σαμάνο, στους μαθητευόμενούς του μόνο με το στόμα και με τη χρήση ρουνικών συμβόλων σαν μέσο απομνημόνευσης των εννοιών τους.

Με τους κατάλληλους συνδυασμούς οι Ρούνοι είναι σε θέση να μας απαντήσουν με τη σοφία τους σε οποιαδήποτε ερώτηση μας απασχολεί.

Λέξεις Κλειδιά για την ερμηνεία των Ρούνων.

ΓΟΥΙΡΝΤ - Πεπρωμένο, Άγνωστο

ΦΕΟΧ - Αφθονία

 ΟΥΡ - Ένστικτο

 ΘΟΡΝ - Προστασία

 ΑΝΖΟΥΡ - Λόγος

 ΡΑΝΤ - Μετουσίωση

 ΚΕΝ - Δράση

 ΓΚΙΦΟΥ - Προσφορά

 ΓΟΥΙΝ - Εγκράτεια

 ΧΑΓΚΑΛ - Συνοχή

 ΝΙΝΤ - Αντιξοότητα

 ΙΣ - Αδράνεια

 ΓΙΑΡΑ - Νόμος

 ΥΡ - Αιωνιότητα

 ΠΕΟΡΘ - Αποκάλυψη

 ΕΟΛΧ - Αποτροπή

 ΣΙΓΚΕΛ - Ενέργεια

 ΤΙΡ - Όρκος

 ΜΠΕΟΡΚ - Πραγμάτωση

 ΕΟΛΧ - Νόημα της Ζωής

 ΜΑΝ - Αλληλεγγύη

 ΛΑΓΚΟΥ - Υποσυνείδητο

 ΙΝΓΚ - Ολοκλήρωση

 ΝΤΑΕΓΚ - Σύνθεση

 ΟΘΕΛ - Παράδοση

Ένας ικανός αναλυτής Ρούνων είναι σε θέση είναι σε θέση να μας δώσει αυτά τα "κλειδιά " που θα μπορέσουν να μας οδηγήσουν στη βαθύτερη συνειδητοποίηση του εαυτού μας και θα ξεμπλοκάρουν και εμάς τους ίδιους αλλά και τη σχέση μας με τους άλλους ανθρώπους.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00 / 5.00 (1 Αξιολόγηση)

Το Καλάθι σας

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ierofantis logo 400x100

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Προβλέψεις με ρίξιμο & ερμηνεια τραπουλας. Χαρτομαντεια - Καρτες Ταρώ. Για καθε προβλεψη διαβαζουμε και ερμηνευουμε πολλες διαφορετικες τραπουλες:

Για εσας που προτιματε oι προβλεψεις σας να γινουν τηλεφωνικα, το κοστος ειναι 25 ευρω. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 4 διαφορετικές τράπουλες. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής εδώ.

ΝΕΟ!! ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 15 ΕΥΡΩ

Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, αισθηματικά ή επαγγελματικά, μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνώντας, με κόστος 15 ευρώ, για 20 λεπτά, επιλέγοντας γι' αυτό, τράπουλα ΤΑΡΩ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΛΕΝΟΡΜΑΝΤ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ (DESTE).

Online Προβλέψεις

Online Προβλέψεις Ζωντανά μέσω skype

ierofanths skype

Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 3 διαφορετικές τράπουλες.  Το κοστος ειναι 30 ευρω. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε περισσότερα...

Μεταφορικά

banner metaforika 2ο

Κορυφαία μαγικά προϊόντα

facebook

google

youtube

Κατασκευή Site: www.3wSOL.gr