Όσο και να μην τους βλέπουμε είναι εκεί... Τίποτα δεν εναποτίθεται στο τυχαίο.

Οι νόμοι αυτοί θα μας φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι και στις εργασίες μας.

Ο νόμος της έλξης

Ο νόμος της έλξης δηλώνει ότι μπορείτε να προσελκύσετε αυτά στα οποία έχετε εναποθέσει την ενέργεια των σκέψεών σας. Αν επιθυμείτε κάτι πολύ, μπορείτε να το προσελκύσετε με την θετικό οραματισμό άφιξής του στη ζωή σας. Εάν οι σκέψεις σας είναι συνεχώς σε θετικά αποτελέσματα τότε αυτό είναι που θα εκδηλωθεί.

Ο νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος

Αυτός ο συμπαντικός νόμος δηλώνει ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Για κάθε επίδραση στη ζωή σας, υπάρχει μια συγκεκριμένη αιτία. Όλες οι ενέργειες έχουν επακόλουθες συνέπειες και παράγουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Οι επιλογές που κάνουμε είναι αιτίες, είτε πρόκειται για συνειδητές ή ασυνείδητες, και θα παράγουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα ή επιπτώσεις.

Ο νόμος της πεποίθησης

Ο νόμος της πεποίθησης δηλώνει πως ό, τι πιστεύετε ακράδαντα με αληθινή πίστη γίνεται και η πραγματικότητα σας. Αυτό δεν θα είναι εφικτό αν προηγουμένως δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας.. . ότι μπορείτε να αρχίσετε να αλλάζετε την πραγματικότητα σας και να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε για τον εαυτό σας.

Ο νόμος του Τριπλασιασμού/Επιστροφή

Ο νόμος αυτός έχει τις ρίζες του σταθερά στην παράδοση wicca. Σαν τον νόμο της έλξης, ο νόμος αυτός ασχολείται περισσότερο με λόγια και πράξεις και όχι με σκέψεις. Έτσι όταν έχουμε θετικό τρόπο σκέψης θα προσελκύσουμε θετικά στοιχεία. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η αξία της κάθε καλής πράξης που κάνετε θα σας επιστραφεί τρεις φορές σε αυτή τη ζωή. Αυτό θα συμβεί και αν κάνουμε μία κακή πράξη πάνω μας θα επιστρέψει 3 φορές πιο ισχυρή η ενέργεια αυτή που στείλαμε.

Ο νόμος του Ελέγχου

Ο νόμος του Ελέγχου δηλώνει πως θα νιώσετε θετικά, θα έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση και θα αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, από την στιγμή που νιώθετε ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο της δικής σας ζωής. Ένα άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση επιτρέπει σε άλλους να το ελέγχουν. Η ζωή και οι αποφάσεις αυτού του ατόμου, δεν μπορούν ποτέ να το οδηγήσουν να έχει προσωπική ευθύνη για τις επιλογές του και να κατευθύνει τη ζωή του. Ένα τέτοιο άτομο, θα κατηγορεί, θα παραπονιέται και θα εξηγεί πως η ατυχία του ανήκει σε κάποιον ή κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό του.

Ο νόμος της Αντιστοιχίας

Ο νόμος της Αντιστοιχίας δηλώνει πως ο εξωτερικός σας κόσμος, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αντανάκλαση του εσωτερικού σας κόσμου. Εάν ο εξωτερικός κόσμος σας είναι δυστυχισμένος, ανεπιτυχής ή ανεκπλήρωτος αυτό είναι μια ξεκάθαρη εικόνα, του τι συμβαίνει μέσα σας. Εάν αισθάνεστε πεσμένοι, κατάθλιψη, θυμό τότε αναπόφευκτα ο εξωτερικός κόσμος σας θα είναι ένας τόπος σύγχυσης και χάους.

Ο νόμος της Προσδοκίας

Ο νόμος της προσδοκίας δηλώνει πως ό, τι περίμενε κανείς, με γνήσια πίστη, ΘΑ ΕΡΘΕΙ. Όταν αναμένετε καλά πράγματα να συμβούν, τότε συνήθως έτσι γίνονται. Εάν από την άλλη πλευρά, περιμένετε μια αρνητική έκβαση τότε το αποτέλεσμα θα είναι συνήθως αρνητικό.

 

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00 / 5.00 (9 Αξιολογήσεις)

facebook

google

youtube

instagram