Όσο και να μην τους βλέπουμε είναι εκεί... Τίποτα δεν εναποτίθεται στο τυχαίο.

Οι νόμοι αυτοί θα μας φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι και στις εργασίες μας.

Ο νόμος της έλξης

Ο νόμος της έλξης δηλώνει ότι μπορείτε να προσελκύσετε αυτά στα οποία έχετε εναποθέσει την ενέργεια των σκέψεών σας. Αν επιθυμείτε κάτι πολύ, μπορείτε να το προσελκύσετε με την θετικό οραματισμό άφιξής του στη ζωή σας. Εάν οι σκέψεις σας είναι συνεχώς σε θετικά αποτελέσματα τότε αυτό είναι που θα εκδηλωθεί.

Ο νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος

Αυτός ο συμπαντικός νόμος δηλώνει ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Για κάθε επίδραση στη ζωή σας, υπάρχει μια συγκεκριμένη αιτία. Όλες οι ενέργειες έχουν επακόλουθες συνέπειες και παράγουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Οι επιλογές που κάνουμε είναι αιτίες, είτε πρόκειται για συνειδητές ή ασυνείδητες, και θα παράγουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα ή επιπτώσεις.

Ο νόμος της πεποίθησης

Ο νόμος της πεποίθησης δηλώνει πως ό, τι πιστεύετε ακράδαντα με αληθινή πίστη γίνεται και η πραγματικότητα σας. Αυτό δεν θα είναι εφικτό αν προηγουμένως δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας.. . ότι μπορείτε να αρχίσετε να αλλάζετε την πραγματικότητα σας και να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε για τον εαυτό σας.

Ο νόμος του Τριπλασιασμού/Επιστροφή

Ο νόμος αυτός έχει τις ρίζες του σταθερά στην παράδοση wicca. Σαν τον νόμο της έλξης, ο νόμος αυτός ασχολείται περισσότερο με λόγια και πράξεις και όχι με σκέψεις. Έτσι όταν έχουμε θετικό τρόπο σκέψης θα προσελκύσουμε θετικά στοιχεία. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η αξία της κάθε καλής πράξης που κάνετε θα σας επιστραφεί τρεις φορές σε αυτή τη ζωή. Αυτό θα συμβεί και αν κάνουμε μία κακή πράξη πάνω μας θα επιστρέψει 3 φορές πιο ισχυρή η ενέργεια αυτή που στείλαμε.

Ο νόμος του Ελέγχου

Ο νόμος του Ελέγχου δηλώνει πως θα νιώσετε θετικά, θα έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση και θα αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, από την στιγμή που νιώθετε ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο της δικής σας ζωής. Ένα άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση επιτρέπει σε άλλους να το ελέγχουν. Η ζωή και οι αποφάσεις αυτού του ατόμου, δεν μπορούν ποτέ να το οδηγήσουν να έχει προσωπική ευθύνη για τις επιλογές του και να κατευθύνει τη ζωή του. Ένα τέτοιο άτομο, θα κατηγορεί, θα παραπονιέται και θα εξηγεί πως η ατυχία του ανήκει σε κάποιον ή κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό του.

Ο νόμος της Αντιστοιχίας

Ο νόμος της Αντιστοιχίας δηλώνει πως ο εξωτερικός σας κόσμος, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αντανάκλαση του εσωτερικού σας κόσμου. Εάν ο εξωτερικός κόσμος σας είναι δυστυχισμένος, ανεπιτυχής ή ανεκπλήρωτος αυτό είναι μια ξεκάθαρη εικόνα, του τι συμβαίνει μέσα σας. Εάν αισθάνεστε πεσμένοι, κατάθλιψη, θυμό τότε αναπόφευκτα ο εξωτερικός κόσμος σας θα είναι ένας τόπος σύγχυσης και χάους.

Ο νόμος της Προσδοκίας

Ο νόμος της προσδοκίας δηλώνει πως ό, τι περίμενε κανείς, με γνήσια πίστη, ΘΑ ΕΡΘΕΙ. Όταν αναμένετε καλά πράγματα να συμβούν, τότε συνήθως έτσι γίνονται. Εάν από την άλλη πλευρά, περιμένετε μια αρνητική έκβαση τότε το αποτέλεσμα θα είναι συνήθως αρνητικό.

 

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00 / 5.00 (9 Αξιολογήσεις)

 

 


ΝΕΟ: ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα 

Tarot Illuminati 500ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!
Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, στείλτε mail ή μήνυμα,με τα ερωτήματά σας.
(έως 3), αναφέροντας τα βαπτιστικά σας ονόματα. Θα λάβετε με κούριερ εντός 2 εργάσιμων ημερών το πολύ, γραπτές σαφείς χειρόγραφες απαντήσεις, καθοδήγηση και το κατάλληλο έλαιο ή μείγμα θυμιάματος ή φυλαχτό για τη δική σας περίπτωση, ΣΕ ΆΚΡΩΣ διακριτική συσκευασία.
Το κόστος είναι 45 ευρώ, χωρίς περαιτέρω έξοδα αποστολής. Αναφέρετε στο μήνυμά σας, στοιχεία αποστολής.

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ - ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το Καλάθι σας

 x 

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα προϊόντα στο καλάθι αγορών

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΡΩ

Ανάλυση καρτών ταρώ (Μοναδικό Αγγελικό ταρώ)

Ασφαλής καθοδήγηση με τις κάρτες των Αγγέλων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Χαρείτε την επίσκεψη στο χώρο μας, στό Νέο Φάληρο, Ειρήνης 9, κοντά στο νοσοκομείο Metropolitan, σε ήρεμο και διακριτικο περιβάλλον. Το κόστος είναι 40 ευρώ. Θα έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για τις καταστάσεις που σας απασχολούν και για τις εξελίξεις τους, ξεκάθαρα συμπεράσματα και ασφαλή καθοδήγηση για την αντιμετώπισή τους με τον πιο ασφαλή τρόπο. Εχεμύθεια, κατανόηση. Επικοινωνία για ραντεβού

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά & γίνονται 3 διαφορετικές καταστρώσεις με διαφορετικές τράπουλες, ειδικά για κάθε περίπτωση.
Το κόστος της τηλεφωνικής συνεδρίας, είναι 30 ευρώ.
Κλείστε ραντεβού

facebook

google

youtube

instagram