Λίθοι και Πλανητικές Επιρροές - Ενεργοποιηστε τους Λιθους

Ήλιος

Οι λίθοι που επηρεάζονται από τον Ήλιο βοηθούν στην θεραπεία, προσφέρουν προστασία, επιτυχία (ειδικά σε νομικά θέματα), χαρίζουν διαύγεια πνεύματος και φυσική ενέργεια.

Οι πέτρες του Ήλιου είναι:
Κεχριμπάρι, πορτοκαλί ασβεστίτης, καρνεόλιο, χαλαζίας, διαμάντι, ερυθρωπή άργιλος, ηλιόλιθος, μάτι του τίγρη, τοπάζι και ζιρκόνιο 

Κεριά: Πορτοκαλί ή χρυσαφί

Σελήνη

Η επιρροή της Σελήνης βοηθάει στον ύπνο και στέλνει προφητικά όνειρα, ευνοεί την αγάπη, την ίαση, την γονιμότητα, την εστία, την γαλήνη, την συμπόνοια και την πνευματικότητα.

Οι πέτρες της Σελήνης είναι:
Ακουαμαρίνα, βήρυλος, χαλκηδόνιος λίθος, χαλαζίας, φεγγαρόπετρα, σεντέφι, μαργαριτάρι, ζαφείρι, σεληνίτης

Κεριά: λευκά ή ασημί

Ποσειδώνας

Με τους λίθους του Ποσειδώνα ευνοείται η υπεραισθητική αντίληψη, η φαντασία, η έμπνευση, ο μυστικισμός, η υποβολή και ο υπνωτισμός.

Οι πέτρες του Ποσειδώνα είναι:

Αμέθυστος, λεπιδόλιθος, σελεστίτης, σεντέφι, τυρκουάζ

Κεριά: οποιουδήποτε χρώματος

Αφροδίτη

Χάρη στην Αφροδίτη οι λίθοι της ευνοούν την αγάπη, την ηδονή, την ομορφιά, την νεότητα, την φιλία, την συμφιλίωση, την ευαισθησία, την ευτυχία και την τύχη.

Οι πέτρες της Αφροδίτης είναι:
Γαλάζιος, πράσινος και ροζ ασβεστίτης, μάτι της γάτας, χρυσόκολλα, χρυσοπράσιο, κοράλλι, σμαράγδι, νεφρίτης, πράσινος ίασπις, κουνζίτης, λάπις λάζουλι, μαλαχίτης, ολιβίνης, περίδοτο, γαλάζια, πράσινη και ροζ τουρμαλίνα, τυρκουάζ

Κεριά: πράσινα

Άρης

Οι λίθοι του Άρη είναι χρήσιμοι για ενίσχυση της φυσικής δύναμης και της σεξουαλικής ενεργητικότητας. Θεωρείται ότι χαρίζουν γενναιότητα και θάρρος, προστατεύουν και βοηθούν στην αποθεραπεία μετά από εγχείρηση.

Οι πέτρες του Άρη είναι:
Πέτρα του αίματος (bloodstone), κόκκινος ίασπις, βασάλτης, όνυχας, ερυθρωπή άργιλος, ροδοχρωσίτης, ροδονίτης, ρουμπίνι, σαρδόνυχας, κόκκινη τουρμαλίνα, πυρόλιθος, γρανάτης

Κεριά: κόκκινα

Ερμής

Ο Ερμής δίνει στους λίθους την ιδιότητα να ενισχύουν την διανόηση, την ευφράδεια, την μελέτη, την αυτοβελτίωση, την επικοινωνία και την σοφία.

Οι πέτρες του Ερμή είναι:
Αχάτης, αβεντουρίνης, διάστικτος ίασπις, μαρμαρυγίας, ελαφρόπετρα

Κεριά: κίτρινα

 

Κρόνος

Η επιρροή του Κρόνου δίνει στους λίθους την ιδιότητα της προστασίας, του εξαγνισμού και της τύχης.
Οι πέτρες του Κρόνου είναι:
Δάκρυ του Απάτσι, αιματήτης, καφέ ίασπις, γαγάτης, οψιδιανός, όνυχας, σερπεντίνης, μαύρη τουρμαλίνα

Κεριά: γκρι και καφέ

Δίας 

Οι λίθοι του Δία ευνοούν τον διαλογισμό, την πνευματικότητα και την διαίσθηση.

Οι πέτρες του Δία είναι:
Αμέθυστος, λεπιδόλιθος, σουγκιλίτης

Κεριά: μωβ

Ενεργοποιήστε αποτελεσματικότερα τους λίθους σας χρησιμοποιώντας κεριά. Ανάψτε τα, χαλαρώστε και οραματιστείτε αυτό που επιθυμείτε να πετύχετε με την ενέργεια του κάθε λίθου. Όταν ολοκληρώσετε, μην φυσήξετε τα κεριά για να σβήσουν. Χρησιμοποιήστε κηροσβέστη ή την άκρη των δακτύλων σας.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00 / 5.00 (6 Αξιολογήσεις)

 

 


ΝΕΟ: ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα 

Tarot Illuminati 500ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!
Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, στείλτε mail ή μήνυμα,με τα ερωτήματά σας.
(έως 3), αναφέροντας τα βαπτιστικά σας ονόματα. Θα λάβετε με κούριερ εντός 2 εργάσιμων ημερών το πολύ, γραπτές σαφείς χειρόγραφες απαντήσεις, καθοδήγηση και το κατάλληλο έλαιο ή μείγμα θυμιάματος ή φυλαχτό για τη δική σας περίπτωση, ΣΕ ΆΚΡΩΣ διακριτική συσκευασία.
Το κόστος είναι 45 ευρώ, χωρίς περαιτέρω έξοδα αποστολής. Αναφέρετε στο μήνυμά σας, στοιχεία αποστολής.

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ - ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το Καλάθι σας

 x 

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα προϊόντα στο καλάθι αγορών

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΡΩ

Ανάλυση καρτών ταρώ (Μοναδικό Αγγελικό ταρώ)

Ασφαλής καθοδήγηση με τις κάρτες των Αγγέλων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Χαρείτε την επίσκεψη στο χώρο μας, στό Νέο Φάληρο, Ειρήνης 9, κοντά στο νοσοκομείο Metropolitan, σε ήρεμο και διακριτικο περιβάλλον. Το κόστος είναι 40 ευρώ. Θα έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για τις καταστάσεις που σας απασχολούν και για τις εξελίξεις τους, ξεκάθαρα συμπεράσματα και ασφαλή καθοδήγηση για την αντιμετώπισή τους με τον πιο ασφαλή τρόπο. Εχεμύθεια, κατανόηση. Επικοινωνία για ραντεβού

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά & γίνονται 3 διαφορετικές καταστρώσεις με διαφορετικές τράπουλες, ειδικά για κάθε περίπτωση.
Το κόστος της τηλεφωνικής συνεδρίας, είναι 30 ευρώ.
Κλείστε ραντεβού

facebook

google

youtube

instagram