ΝΕΟ!! ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 15 ΕΥΡΩ

Tarot Illuminati 500Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, αισθηματικά ή επαγγελματικά, μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνώντας, με κόστος 15 ευρώ, για 20 λεπτά, επιλέγοντας γι' αυτό, τράπουλα ΤΑΡΩ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΛΕΝΟΡΜΑΝΤ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ (DESTE).

xartomanteia2

xartomanteia tarot2

Συνταγες Αιμα του Δρακου

 

Είναι μια κόκκινη ρητίνη από τους καρπούς του δένδρου του φοινικού ινδικού κάλαμου. Αυτό το εξωτικό δέντρο φυτρώνει στις Κανάριες νήσους, στη Μαδέρα, στο νησί Σοκόρτα της Υεμένης, στο Μαρόκο, στον Άτλαντα του Λιβάνου.Αραβικά γράφεται صمغ التنين الدم ή دم التنين

Η Σοκότρα (Αραβικά سُقُطْرَى) είναι ένα μικρό σύμπλεγμα τεσσάρων νησιών στον Ινδικό Ωκεανό. Το μεγαλύτερο νησί, ονομαζόμενο Σοκότρα, αποτελεί περίπου το 95% του συνολικού εδάφους του αρχιπελάγους της Σοκότρα. Βρίσκεται 240 χιλιόμετρα (150 μίλια) ανατολικά του Κέρατος της Αφρικής και 380 χιλιόμετρα (240 μίλια) νότια της Αραβικής Χερσονήσου. Το νησί είναι αρκετά απομονωμένο και, λόγω της διαδικασίας της ειδογέννεσης, το ένα τρίτο της χλωρίδας του νησιού δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού στον πλανήτη. Έχει χαρακτηριστεί ως το πιο εξωγήινο τοπίο στην Γη. Η Σοκότρα ανήκει στη Δημοκρατία της Υεμένης.

Η παράδοση λέει πως αυτό το δέντρο συσχετίζεται με τον Λάδωνα, το δράκο με τα εκατό κεφάλια, που φύλαγε τα "Χρυσά Μήλα των Εσπερίδων" στο δένδρο της ζωής, μαζί με τις Εσπερίδες. Όταν η Ήρα παντρεύτηκε, η Γαία της έδωσε τρία χρυσά μήλα. Η Ήρα τα έβαλε στον κήπο των Εσπερίδων και το Λάδωνα να τα φυλάει. το αίμα που αναπήδησε, δημιούργησε αυτά τα δέντρα. Η Ήρα για να ανταμείψει το δράκο τον τοποθέτησε μεταξύ των αστερισμών δεδομένου και είναι ο αστερισμός Δράκων, που τυλίγεται γύρω από το Βόρειο Πόλο, όπως ο Λάδων ήταν τυλιγμένος γύρω από τα δέντρα στον κήπο. Ένας από τους αστέρες του, ο Θουμπάν ήταν ο Πολικός Αστέρας περίπου το 2700πΧ.

Το κόμμι Αίμα του Δράκου (Draco Daemonorops) είναι μια κόκκινη πολύτιμη ρητίνη που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην θεραπευτική, όσο και στην μαγεία. Είναι μια φωτεινή κόκκινη έκκριση ρητίνης που προέρχεται από τα φρούτα και τους μίσχους του δένδρου. Κατά την αρχαιότητα χρησιμοποιήθηκε σαν βερνίκι, σαν χρωστική ουσία γενικά και σαν φάρμακο.

Ανήκει στον πλανήτη Άρη και στο στοιχείο της φωτιάς. Επιδρά στα ζώδια Κριός, Σκορπιό και Τοξότης.

Χρησιμοποιείται σε όλες τις εργασίες μαγείας. Έχοντας πολλές μυστικές και πνευματικές ιδιότητες, εφαρμόζει αρμονικά στο διαλογισμό, στο λύσιμο μαγείας, στο καθάρισμα χώρου. Ακόμα, λόγω της αριανής φύσης, ταιριάζει άψογα σε κάθε εργασία που στοχεύει στο άνοιγμα της τύχης, την επιτυχία, την αγάπη, τον έρωτα και την προστασία από την αρνητικότητα.

Μαγικές προτάσεις από τη λαϊκή μαγεία:

Ένα κλασσικό μείγμα καθαρισμού χώρου από κάθε αρνητικότητα, είναι να βάλετε σε ίσα μέρη Αίμα του Δράκου και φασκομηλιά και να δουλέψετε με αυτό το θυμίαμα. 
Επίσης, μια απλή πρακτική καθαρισμού είναι να διαλύσετε ένα κομμάτι στο λουτρό και έτσι μπορείτε να κάνετε έναν ισχυρό καθαρισμό. 
Κρατήστε επίσης, ένα κομμάτι κάτω από το κρεβάτι σας για να θεραπεύσετε τα ερωτικά προβλήματα. 
Μεταφέροντας μαζί σας ένα κομμάτι, φέρνει καλή τύχη.
Ένα κομμάτι από Αίμα Δράκου που προστίθεται σε διάφορα λιβάνια, αυξάνει τη δύναμή τους. 
Για να γυρίσει ο αγαπημένος σου, άνοιξε το παράθυρό σου, κάψε ρητίνη αίμα του Δράκου και αυτός θα γυρίσει σύντομα κοντά σου. 
Αν δεις πως έχει αρνητικότητα το σπίτι σου, ρίξε κοπάνισε τη ρητίνη να γίνει σκόνη και ρίξε λίγη στα δωμάτια. 
Αν νοιώθεις τα μάτια των ανθρώπων βαριά πάνω σου, κράτησε μαζί σου ένα κομμάτι ρητίνης αίμα του Δράκου. 
Αν ο ύπνος σου είναι ταραγμένος, βάλε ένα κομμάτι ρητίνης κάτω από το μαξιλάρι σου. Κοπάνισε λίγη ρητίνη, βάλε αλάτι και ψηλή ζάχαρη και ρίξε τα όλα σε ένα μικρό γυάλινο δοχείο. Κρύψε το μέσα στο σπίτι σου σε μέρος που δεν το βρουν και θα δεις πως όλα τα άτομα θα είναι μονιασμένα μεταξύ τους.

Το μελάνι Αίμα του Δράκου

Το Αίμα του Δράκου χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή της μαγικής μελάνης «Αίμα του Δράκου».
Το κλασσικό μελάνι του Αίματος του Δράκου προσθέτει ιδιαίτερες δυνάμεις στα φυλακτά και τα ξόρκια, τα οποία γράφονται με αυτό. 
Περιλαμβάνει κόμμυ Αίμα Δράκου, Οποπάναξ, Κανέλα και Σμύρνα.
Τα υλικά διαλύονται σε εξαιρετικής ποιότητας οινόπνευμα.

Οι αναλογίες είναι:

  • Ένα μέρος Αίμα Δράκου,
  • ένα μέρος Οποπάναξ,
  • ένα μέρος Κανέλα
  • ένα μέρος Σμύρνα.
  • 12-15 μέρη οινόπνευμα, ανάλογα την πηκτικότητα που επιθυμείς.

Ο τρόπος παρασκευής

Γίνονται όλα τα υλικά σκόνη. Προσθέτεις το οινόπνευμα λίγο – λίγο, ώστε να διαλύονται τα υλικά απόλυτα. Βάλε το προϊόν σε φίλτρο που έχεις τοποθετήσει ύφασμα, για να στραγγίσει. Το υλικό που θα προκύψει, βάλε το σε γυάλινο μπουκάλι κόκκινου χρώματος. 
Αυτή τη διαδικασία παρασκευής θα την κάνεις στη γέμιση της Σελήνης και κατά προτίμηση την πρώτη εβδομάδα.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0.00 / 5.00 (0 Αξιολογήσεις)

Το Καλάθι σας

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ierofantis logo 400x100

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Προβλέψεις με ρίξιμο & ερμηνεια τραπουλας. Χαρτομαντεια - Καρτες Ταρώ. Για καθε προβλεψη διαβαζουμε και ερμηνευουμε πολλες διαφορετικες τραπουλες:

Για εσας που προτιματε oι προβλεψεις σας να γινουν τηλεφωνικα, το κοστος ειναι 25 ευρω. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 4 διαφορετικές τράπουλες. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Online Προβλέψεις

Online Προβλέψεις Ζωντανά μέσω skype

ierofanths skype

Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 3 διαφορετικές τράπουλες.  Το κοστος ειναι 30 ευρω. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε περισσότερα...

Μεταφορικά

banner metaforika 2ο

Κορυφαία μαγικά προϊόντα

facebook

google

youtube

Κατασκευή Site: www.3wSOL.gr