Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε τα σημάδια που προσπαθούν να μας δώσουν τα κεριά μας κατά τη διάρκεια μίας μαγικής εργασίας.  Παράλληλα και οι εξωτερικοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο τα κεριά καίγονται. Ο τρόπος που έχει τοποθετηθεί στο κηροπήγιο ένα κερί, η θερμοκρασία του χώρου, η υγρασία και άλλοι τέτοιοι παράγοντες, επηρεάζουν το πώς το κερί μας θα καεί. Επίσης όμως, είναι πολύ πιθανό το κερί να επηρεαστεί από τη δική μας διάθεση γι΄αυτό καλό είναι μέχρι να μάθουμε να διαλογιζόμαστε σωστά στη φλόγα του κεριού να μην ανησυχούμε για τους υπόλοιπους παράγοντες.
Ας πούμε λοιπόν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξουμε κατά την χρήση των κεριών:

ΤΟ ΚΕΡΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ

Αυτό μπορούμε να το πούμε «επιτυχία» και υποδεικνύει πως είναι πολύ πιθανό να έχουμε θετικά αποτελέσματα από τη μαγική μας εργασία. Ακόμη καλύτερο σημάδι, είναι όταν έχουμε ένα κερί τοποθετημένο σε ποτήρι και το οποίο καθώς καίγεται δεν αφήνει κανένα σημάδι στο γυαλί. Επίσης πολύ καλό αποτέλεσμα έχουμε όταν το κερί μας αφήνει πολύ λίγα υπολείμματα μετά την καύση του.

Η ΦΛΟΓΑ ΠΑΙΖΕΙ Ή ΤΡΕΜΟΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

Αρχικά ελέγξτε εάν υπάρχει κάποιο ρεύμα αέρα ή υγρασία. Κατόπιν, ακολουθώντας το ένστικτό σας, αποφασίστε εάν φαίνεται ο τρόπος που κινείται να ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο. Εάν η εργασία σας αφορά κάποιο συγκεκριμένο άτομο, τότε ίσως να νιώσετε πως το άτομο αυτό προσπαθεί να «μπλοκάρει» τις προσπάθειές σας. Καθίστε και παρακολουθήστε το κερί ήσυχα, μέχρι να αποφασίσετε εάν όντως η κίνηση της φλόγας είναι μεγάλης σημασίας. Εάν το ένστικτό σας, σας πει αυτό, τότε ίσως το ξόρκι να μην ήταν για να γίνει τη συγκεκριμένη στιγμή και πιθανόν να πρέπει να προετοιμαστείτε να το επαναλάβετε.

ΤΟ ΚΕΡΙ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ

Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να παρατηρήσετε τη ροή του κεριού για σημάδια. Ένα κερί που καίγεται πολύ γρήγορα, είναι καλό σημάδι. Εάν καίγεται πιο πολύ από τη μία πλευρά, μπορείτε να το «εξισορροπήσετε» γυρνώντας το λίγο προς την άλλη πλευρά. Εάν το κάνετε αυτό, μετρήστε τις φορές που χρειάστηκε να γίνει – είναι ενδεικτικές των πόσων πραγμάτων πρέπει να προσέξετε προκειμένου να έχετε επιτυχία. Κάποιοι πάλι μπορείτε να το αφήσετε να καεί χωρίς να παρέμβετε στις κινήσεις του, για να δείτε τα πιθανά σημάδια που θα σχηματιστούν.

ΤΟ ΚΕΡΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ «ΛΑΚΟΥΒΑ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ή ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΪ

Όταν αυτό συμβεί, μπορείτε να εξετάσετε το σχήμα που δημιουργείται για κάποιο σημάδι. Παραδείγματος χάριν, όταν τα υπολείμματα στη βάση του κεριού έχουν σχήμα καρδιάς, αυτό είναι καλό σημάδι εάν τελείτε μια εργασία αγάπης. Επίσης ακόμη και στο κερί που έχει τρέξει στα πλάγια μπορεί να βρείτε κάποιο σημάδι.

ΤΟ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΠΝΟ

Αυτό δείχνει πως στην αρχή τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά, αλλά στην πορεία θα υπάρξουν παράγοντες οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί και θα πρέπει να λυθούν. Επίσης είναι πιθανό, να μην έχετε λάβει υπόψιν την παράμετρο του χρόνου και της εύνοιας των πλανητών και χωρίς καν να το καταλάβετε, να δουλεύετε ενάντια στο αποτέλεσμα που θέλετε.

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΠΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ

Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις που θα εμφανιστούν στην αρχή, αλλά τελικά στο τέλος οι συνθήκες θα βελτιωθούν.

ΤΟ ΚΕΡΙ ΒΓΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΠΝΟ

Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά – η εργασία ίσως να μην έχει αποτέλεσμα, η επιθυμία να μην πραγματοποιηθεί και το άτομο στο οποίο απευθύνεται το ξόρκι, είναι κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης και στρες. Υπάρχει πολύ μεγάλη αρνητικότητα τριγύρω σας. Ίσως μπορείτε εκείνη την στιγμή να «αλλάξετε» τον σκοπό του κεριού και να «ζητήσετε» να διώξει όλη την αρνητική ενέργεια, πράγμα που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την κατάσταση.

 

ΤΟ ΚΕΡΙ ΠΕΦΤΕΙ Ή ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Στο βαθμό που έχετε στερεώσει σωστά το κερί σας, αυτό δείχνει μεγάλο κίνδυνο για εσάς. Θα πρέπει να εξαγνίσετε τον χώρο σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Καλό θα είναι να περιμένετε πριν επαναλάβετε την εργασία και να κάνετε και ένα εξαγνιστικό λουτρό.

ΤΟ ΚΕΡΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Αν και η γρήγορη καύση είναι καλή, όταν είναι πολύ γρήγορη, σημαίνει πως θα έχουμε καλά αποτελέσματα, αλλά αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ. Και πάλι, θα είναι καλό να περιμένετε πριν ξαναπροσπαθήσετε.

Να θυμάστε πως η δική σας κρίση και η διαίσθησή σας παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο!!

 

4.80769230769 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.81 / 5.00 (13 Αξιολογήσεις)

 

 


ΝΕΟ: ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα 

Tarot Illuminati 500ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!
Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, στείλτε mail ή μήνυμα,με τα ερωτήματά σας.
(έως 3), αναφέροντας τα βαπτιστικά σας ονόματα. Θα λάβετε με κούριερ εντός 2 εργάσιμων ημερών το πολύ, γραπτές σαφείς χειρόγραφες απαντήσεις, καθοδήγηση και το κατάλληλο έλαιο ή μείγμα θυμιάματος ή φυλαχτό για τη δική σας περίπτωση, ΣΕ ΆΚΡΩΣ διακριτική συσκευασία.
Το κόστος είναι 45 ευρώ, χωρίς περαιτέρω έξοδα αποστολής. Αναφέρετε στο μήνυμά σας, στοιχεία αποστολής.

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ - ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το Καλάθι σας

 x 

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα προϊόντα στο καλάθι αγορών

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΡΩ

Ανάλυση καρτών ταρώ (Μοναδικό Αγγελικό ταρώ)

Ασφαλής καθοδήγηση με τις κάρτες των Αγγέλων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Χαρείτε την επίσκεψη στο χώρο μας, στό Νέο Φάληρο, Ειρήνης 9, κοντά στο νοσοκομείο Metropolitan, σε ήρεμο και διακριτικο περιβάλλον. Το κόστος είναι 40 ευρώ. Θα έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για τις καταστάσεις που σας απασχολούν και για τις εξελίξεις τους, ξεκάθαρα συμπεράσματα και ασφαλή καθοδήγηση για την αντιμετώπισή τους με τον πιο ασφαλή τρόπο. Εχεμύθεια, κατανόηση. Επικοινωνία για ραντεβού

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά & γίνονται 3 διαφορετικές καταστρώσεις με διαφορετικές τράπουλες, ειδικά για κάθε περίπτωση.
Το κόστος της τηλεφωνικής συνεδρίας, είναι 30 ευρώ.
Κλείστε ραντεβού

facebook

google

youtube

instagram