Χαρτομαντεια με απλη - κλασσικη τραπουλα

 

klassikh trapoylaΗ ιστορια της Χαρτομαντειας

Το διάβασμα των χαρτιων ή χαρτομαντεία, ήταν δημοφιλές από αιώνες. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν αυτήν την τέχνη με την τράπουλα Ταρό αλλά και τα απλά χαρτιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν το ίδιο εύκολα.
trapoyla klassikh 3Κάθε μορφή μαντείας βασίζεται στο συμβολισμό. Τα χαρτιά αντιπροσωπεύουν τα αρχέτυπα, πραγματικούς ανθρώπους, γεγονότα ή διάφορους τομείς της ζωής.

Η ερμηνεια της κλασσικης τραπουλας (απλης)

Μια απλη τράπουλα αποτελείται από 52 φύλλα και ένα έτος αποτελείται από τον ίδιο αριθμό εβδομάδων. Η απλη τράπουλα χωρίζεται σε τέσσερις σειρές, ακριβώς όπως και οι τέσσερις εποχές, τα τέσσερα τέταρτα ή τα τέσσερα στοιχεία. Οι σειρές έχουν δυο χρώματα, κόκκινο και μαύρο, που αντανακλούν την ουσιώδη δυαδικότητα της ίδιας της ζωής - αρσενικό και θηλυκό, φως και σκοτάδι, θετικό και αρνητικό κ.λ.π.
 
trapoyla klassikh 2
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00 / 5.00 (16 Αξιολογήσεις)

 

 


ΝΕΟ: ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα 

Tarot Illuminati 500ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!
Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, στείλτε mail ή μήνυμα,με τα ερωτήματά σας.
(έως 3), αναφέροντας τα βαπτιστικά σας ονόματα. Θα λάβετε με κούριερ εντός 2 εργάσιμων ημερών το πολύ, γραπτές σαφείς χειρόγραφες απαντήσεις, καθοδήγηση και το κατάλληλο έλαιο ή μείγμα θυμιάματος ή φυλαχτό για τη δική σας περίπτωση, ΣΕ ΆΚΡΩΣ διακριτική συσκευασία.
Το κόστος είναι 45 ευρώ, χωρίς περαιτέρω έξοδα αποστολής. Αναφέρετε στο μήνυμά σας, στοιχεία αποστολής.

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ - ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το Καλάθι σας

 x 

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα προϊόντα στο καλάθι αγορών

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΡΩ

Ανάλυση καρτών ταρώ (Μοναδικό Αγγελικό ταρώ)

Ασφαλής καθοδήγηση με τις κάρτες των Αγγέλων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Χαρείτε την επίσκεψη στο χώρο μας, στό Νέο Φάληρο, Ειρήνης 9, κοντά στο νοσοκομείο Metropolitan, σε ήρεμο και διακριτικο περιβάλλον. Το κόστος είναι 40 ευρώ. Θα έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για τις καταστάσεις που σας απασχολούν και για τις εξελίξεις τους, ξεκάθαρα συμπεράσματα και ασφαλή καθοδήγηση για την αντιμετώπισή τους με τον πιο ασφαλή τρόπο. Εχεμύθεια, κατανόηση. Επικοινωνία για ραντεβού

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά & γίνονται 3 διαφορετικές καταστρώσεις με διαφορετικές τράπουλες, ειδικά για κάθε περίπτωση.
Το κόστος της τηλεφωνικής συνεδρίας, είναι 30 ευρώ.
Κλείστε ραντεβού

facebook

google

youtube

instagram