Τραπουλα Ι Τσινγκ (I-Ching)

 

trapoyla i chingΤο Ι Τσινγκ ή Βιβλίο των Αλλαγών είναι ένα αρχαίο κινέζικο κείμενο που χρησιμοποιείται σαν μαντείο για να βρούμε απαντήσεις σε βασανιστικές ερωτήσεις όπως "τι μου επιφυλλάσει το μέλλον;".Το βιβλίο απότελείται από 64 εξάγραμμα, που είναι ο αριθμός των δυνατών συνδυασμών έξι διακοπτόμενων με έξι συνεχείς γραμμές(τρίγραμμα)* .Οι γραμμές αντιπροσωπεύουν τις δυο πρωταρχικές αιτίες στο σύμπαν,το γιν (διακοπτόμενες) και το γιάνγκ(συνεχείς).Τα τρίγραμμα αντιπροσωπεύουν τον ουρανό,τη γή,τον κεραυνό,το νερό,το βουνό,τον άνεμο,τη φωτιά και τη λίμνη. Τα νοήματα των εξαγράμμων χωρίστηκαν πολλά χρόνια πρίν, από Κινέζους φιλοσόφους-ιερείς σύμφωνα με το τάο (δρόμος ή οδός στην Κινεζική γλώσσα). Αποτελούνται από σοφία του τύπου: "Αν είσαι ειλικρινής, έχεις φώς και επιτυχία. Η εμμονή φέρνει καλή τύχη" ή,"Ο ανώτερος άνθρωπος διακρίνει το ψηλό από το χαμηλό". Κάποιος μπορεί να συμβουλευτεί το Ι Τσινγκ "στρίβοντας" αριθμημένα νομίσματα και προσθέτοντας ύστερα τους αριθμούς για να προσδιορίσει το εξάγραμμο.Μια άλλη μέθοδος συμπεριλαμβάνει τη διαίρεση σωρών από κοτσάνια αχιλλείων (είδος φυτού). Ο Καρλ Γιούνγκ (Carl Jung) είδε το Ι Τσινγκ σαν παράδειγμα αυτού που ονόμαζε συγχρονικότητα. Άλλοι θα μπορούσαν να το δουν σαν ένα παράδειγμα της ικανότητας μας να δίνουμε σπουδαιότητα σε διφορούμενα δεδομένα με ασαφή και διφορούμενη γλώσσα.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00 / 5.00 (13 Αξιολογήσεις)

 

 


ΝΕΟ: ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα 

Tarot Illuminati 500ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!
Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, στείλτε mail ή μήνυμα,με τα ερωτήματά σας.
(έως 3), αναφέροντας τα βαπτιστικά σας ονόματα. Θα λάβετε με κούριερ εντός 2 εργάσιμων ημερών το πολύ, γραπτές σαφείς χειρόγραφες απαντήσεις, καθοδήγηση και το κατάλληλο έλαιο ή μείγμα θυμιάματος ή φυλαχτό για τη δική σας περίπτωση, ΣΕ ΆΚΡΩΣ διακριτική συσκευασία.
Το κόστος είναι 45 ευρώ, χωρίς περαιτέρω έξοδα αποστολής. Αναφέρετε στο μήνυμά σας, στοιχεία αποστολής.

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ - ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το Καλάθι σας

 x 

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα προϊόντα στο καλάθι αγορών

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΡΩ

Ανάλυση καρτών ταρώ (Μοναδικό Αγγελικό ταρώ)

Ασφαλής καθοδήγηση με τις κάρτες των Αγγέλων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Χαρείτε την επίσκεψη στο χώρο μας, στό Νέο Φάληρο, Ειρήνης 9, κοντά στο νοσοκομείο Metropolitan, σε ήρεμο και διακριτικο περιβάλλον. Το κόστος είναι 40 ευρώ. Θα έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για τις καταστάσεις που σας απασχολούν και για τις εξελίξεις τους, ξεκάθαρα συμπεράσματα και ασφαλή καθοδήγηση για την αντιμετώπισή τους με τον πιο ασφαλή τρόπο. Εχεμύθεια, κατανόηση. Επικοινωνία για ραντεβού

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά & γίνονται 3 διαφορετικές καταστρώσεις με διαφορετικές τράπουλες, ειδικά για κάθε περίπτωση.
Το κόστος της τηλεφωνικής συνεδρίας, είναι 30 ευρώ.
Κλείστε ραντεβού

facebook

google

youtube

instagram