Τραπουλα Lenormand

 

Η Δεσποινίς Λενορμάν, ήταν γνωστή χαρτομάντης, γεννημένη το 1772 και δημιούργησε ένα σύγχρονο τρόπο μαντικής με την τράπουλα ταρώ. Υπήρξε σύμβουλος μεγάλων προσωπικοτήτων της εποχής της, μεταξύ αυτών της Ιωσηφίνας και του Ναπολέοντα. Αν και προσπάθησαν να την κατηγορήσουν, οι προβλέψεις της ήταν πάντα σημαντικές και σωστές και δεν μπόρεσαν να την βλάψουν. Προέβλεψε το διαζύγιο της Ιωσηφίνας, την αποτυχία στο Βατερλώ, τον θάνατο του Μιραμπώ. Έμενε στην οδό de Τournon 5 στο Παρίσι. Όταν πέθανε, λέγεται πως είχε μεγάλη περιουσία, όπως και πολλά εγχειρίδια πάνω στην ταρώ, που κληροδότησε στον ανιψιό της.
Οι τρόποι κατάστρωσης των χαρτιών είναι πολλοί. Ο καθένας βρίσκει έναν που του ταιριάζει. Ανακατεύουμε, στη συνέχεια σπάμε σε τρεις στύλους τη δέσμη των χαρτιών προς το μέρος του ενδιαφερομένου. Στη συνέχεια, βάζουμε τη μία πάνω στην άλλη και ξεχωρίζουμε τα χαρτιά που θέλουμε για την μέθοδό μας.

trapoyla lenormand 1trapoyla lenormand 4trapoyla lenormand 2trapoyla lenormand 3

 

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00 / 5.00 (12 Αξιολογήσεις)

 

 


ΝΕΟ: ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα 

Tarot Illuminati 500ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!
Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, στείλτε mail ή μήνυμα,με τα ερωτήματά σας.
(έως 3), αναφέροντας τα βαπτιστικά σας ονόματα. Θα λάβετε με κούριερ εντός 2 εργάσιμων ημερών το πολύ, γραπτές σαφείς χειρόγραφες απαντήσεις, καθοδήγηση και το κατάλληλο έλαιο ή μείγμα θυμιάματος ή φυλαχτό για τη δική σας περίπτωση, ΣΕ ΆΚΡΩΣ διακριτική συσκευασία.
Το κόστος είναι 45 ευρώ, χωρίς περαιτέρω έξοδα αποστολής. Αναφέρετε στο μήνυμά σας, στοιχεία αποστολής.

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ - ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το Καλάθι σας

 x 

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα προϊόντα στο καλάθι αγορών

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΡΩ

Ανάλυση καρτών ταρώ (Μοναδικό Αγγελικό ταρώ)

Ασφαλής καθοδήγηση με τις κάρτες των Αγγέλων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Χαρείτε την επίσκεψη στο χώρο μας, στό Νέο Φάληρο, Ειρήνης 9, κοντά στο νοσοκομείο Metropolitan, σε ήρεμο και διακριτικο περιβάλλον. Το κόστος είναι 40 ευρώ. Θα έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για τις καταστάσεις που σας απασχολούν και για τις εξελίξεις τους, ξεκάθαρα συμπεράσματα και ασφαλή καθοδήγηση για την αντιμετώπισή τους με τον πιο ασφαλή τρόπο. Εχεμύθεια, κατανόηση. Επικοινωνία για ραντεβού

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά & γίνονται 3 διαφορετικές καταστρώσεις με διαφορετικές τράπουλες, ειδικά για κάθε περίπτωση.
Το κόστος της τηλεφωνικής συνεδρίας, είναι 30 ευρώ.
Κλείστε ραντεβού

facebook

google

youtube

instagram