Κανόνες Ταρώ.

trapoyla taro 2Πρώτος Κανόνας 

Ζητήστε να σας την χαρίσει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Μεταφέρει έτσι την θετική ενέργεια του δωρίσαντος αυτήν σ' εσάς. Σημειώστε ότι δεν δουλεύει σωστά όταν αγοραστεί απλά σαν ένα μπιχλιμπίδι, παρά μόνο αν μελετηθεί από αυτόν που θα σας την δωρίσει την στιγμή που θα την αγοράζει. 

Δεύτερος Κανόνας 

Πριν τεθεί σε λειτουργία ξυστρίζεται στο γέμισμα του φεγγαριού μέχρι την πανσέληνο. Την τυλίγετε σταυρωτά σε μαύρο μεταξωτό πανί η σε κόκκινο βελούδο(και έτσι θα πρέπει να γίνεται πάντα μετά από κάθε προσπάθεια συνομιλίας σας με αυτήν). Το μαύρο πανί είναι για τις γενικές προβλέψεις και το κόκκινο βελούδο δρομολογεί την τράπουλα στον ερωτικό τομέα περισσότερο, Το καλύτερο πάντως είναι να την τυλίγετε και στα δύο πανιά. Πρώτα στο μαύρο και μετά στο κόκκινο. 

Κανόνας Τρίτος 

Η τράπουλα μιλεί όταν αυτή το θελήσει. Θα το καταλάβετε όταν θα ανοίξετε την Μεγάλη Αρκάνα. Θα νοιώσετε τα όρια του χώρου να μικραίνουν και θα νοιώσετε μια περίεργη δύναμη να σας κυριεύει. 

Κανόνας Τέταρτος 

trapoyla taro 4Πρέπει να ξέρετε να ξεμπλοκάρετε την ενέργεια που διαποτίζει την τράπουλα στο ξάστρισμα της. Αυτό γίνεται ανάβοντας τα κατάλληλα κεριά και αρωματικά βότανα, στον χώρο σας. Θα νοιώσετε μια μεγάλη ανακούφιση και θα σας φύγουν όλες οι αρνητικές επιρροές, σαν να έχετε πιει ένα μπουκάλι αλκοόλ. Τότε φεύγουν τα αρνητικά και γήινα συναισθήματα που δεν αφήνουν το "πνευματικό μάτι να ανοίξει". Θα νοιώσετε κάτι μεταξύ "ύπνου και ξύπνιου". Μότο τότε θα είστε έτοιμοι να δώσετε τον χρησμό στον ικέτη σας. 

Κανόνας Πέμπτος 

Οι Αρκάνες μιλάνε καλύτερα όταν αυτός που ζητάει τον χρησμό τελεί υπο ψυχική ένταση. Ακουμπήστε την παλάμη του πριν αρχίσετε. Ανοίξτε το κάθε χαρτί, και αφήστε την εικόνα να μιλήσει σε αυτόν και να μπει στο νόημά της. Η τράπουλα θα τον φέρει στο σημείο που ζητάτε για να δώσετε τον χρησμό. 

Κανόνας Έκτος 

Η Ταρώ μιλεί καλύτερα τις μονές ώρες και ειδικά όταν γεμίζει η σελήνη. Μην την δουλέψετε 40 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι των Φώτων. Και ποτέ την Μεγάλη Εβδομάδα. 

Κανόνας Έβδομος 

Όταν δείτε ότι τα χαρτιά "δεν μιλάνε" κλείστε τα στο πανί τους και βγάλτε τα έξω από το σπίτι. Αν έχετε αυλή ή γλάστρα βάλτε τα καλύτερα να "ξεκουραστούν" στο χώμα. Μην πιέζετε την Ταρω. Πολλές φορές εκδικείται χρήζοντας κακούς οιωνούς. Αν βρείτε το ξαστριζόμενο πακέτο σας βρεγμένο, χωρίς να έχει βρέξει, μην απελπίζεστε. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο απλώστε τα χαρτιά ένα, ένα πάνω σ' ένα άσπρο ύφασμα (σεντόνι, τραπεζομάντηλο κτλ). Αφήστε τα μέχρι να γίνουν κυρτά(από το στέγνωμα) ξάστρισμα ξανά... και η τράπουλα σας θα ξαναμιλήσει!!!! 

Κανόνας Ογδοος 

Αν θέλετε να συνεχίσετε να ρίχνετε την Ταρώ και ξαφνικά ανακαλύψετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ζωή σας.....Κάψτε την τράπουλα πάνω σε χρυσολίβανο και ξερό βασιλικό κάνοντας την τελετή των επτά ασημένιων και χρυσών κεριών. Ραντίστε την στάχτη με αγιασμένο νερό και θάψτε την στο χώμα όπου την "ξεκουράζατε". 

Κανόνας Ενατος

Πάντα τον βασικό ρόλο παίζει η Μεγάλη Αρκάνα. Θα πρέπει να γίνετε ένα και το αυτό με την γνώση, την γονιμότητα και τα νοήματα. Η μαγεία δεν χάθηκε... Ανακαλύψτε την!!!!

 

4.9375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.94 / 5.00 (16 Αξιολογήσεις)

facebook

google

youtube

instagram