Χαρτομαντεια -Τρόπος Ριξίματος: Ο Ουράνιος Κύκλος

 

Τρόπος ριξίματος

Ο Ουράνιος Κύκλος

trapoyla taro 1Ο Ουράνιος Κύκλος, που ονομάζεται επίσης και «τροχός του έτους», είναι μια μέθοδος που συνίσταται σε όσους θέλουν να μάθουν τις γενικές κατευθύνσεις των δώδεκα επόμενων μηνών. Αφού ανακατέψουμε και κόψουμε, διαλέγουμε δεκατρία φύλλα.

Τα πρώτα δώδεκα τα τοποθετούμε σε διάταξη ρολογιού, αρχίζοντας από τη θέση της ώρας 1 και συνεχίζοντας κατά την φορά των δεικτών. 

Το δέκατο τρίτο φύλλο τα τοποθετούμε στο κέντρο του κύκλου. 

trapoyla taro 3Αυτό το φύλλο το διαβάζουμε πρώτο γιατί το σύμβολό του μας δείχνει την κυρίαρχη τάση των προσεχών δώδεκα μηνών. 

Για παράδειγμα το μπαστούνι σημαίνει ότι θα απασχολήσουν τον ενδιαφερόμενο κυρίως πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα, το καρό δείχνει ότι θα τον απασχολήσουν οικονομικά και κοινωνικά, η κούπα ευνοεί τις αισθηματικές και τις ερωτικές υποθέσεις και το σπαθί προοιωνίζει μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και αλλαγές. 

Τα υπόλοιπα δώδεκα φύλλα αντιπροσωπεύουν το καθένα από ένα μήνα του χρόνου και διαβάζονται με την φορά των δεικτών του ρολογιού. 

Το πρώτο φύλλο που βρίσκεται στην θέση ένα του ρολογιού αντιπροσωπεύει τον τρέχονταμήνα και δείχνει την τάση που επικρατεί εκείνη την στιγμή στη ζωή του ενδιαφερόμενου.

Το δεύτερο φύλλο αφορά τον αμέσως επόμενο μήνα, το τρίτο το μεθεπόμενο κοκ.

 

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00 / 5.00 (14 Αξιολογήσεις)

facebook

google

youtube

instagram