Η Τσιγγανικη Χαρτομαντεια για Ταρω Αλλα και Κλασσικη Τραπουλα

 

trapoyla taro 1Η αθιγγάνικη κατάστρωση, χρησιμοποιεί τρεις σειρές από φύλλα, η μία κάτω από την άλλη, όπου υπάρχουν επτά φύλλα σε κάθε οριζόντια σειρά. Έχουμε, λοιπόν, τρεις σειρές οριζόντιες και επτά στήλες κάθετες. 
Θα πρέπει να δείτε, αν υπάρχει ένα χαρτί που να περιγράφει τον ερωτώντα ή το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Η περιγραφή (άντρας – γυναίκα, μελαχρινός, ξανθός κλπ, είναι εκεί που αναφέρω για τα πρόσωπα της τράπουλας. Αν βρείτε στην κατάστρωση το αντίστοιχο πρόσωπο, τότε, θα πρέπει να εξετάσετε τα χαρτιά γύρω από αυτό. Αν δεν υπάρχει, τότε το μέλλον προδιαγράφεται αδιάφορο.

Η μέθοδος αυτή αναλύει τομείς της ζωής μας και αφορά ανά στήλη τα εξής:

 

  • 1η στήλη: ο εαυτός μου ή ο ενδιαφερόμενος ή το πρόσωπο για το οποίο ρωτάμε
  • 2η στήλη: τι αγαπάμε περισσότερο
  • 3η στήλη: ελπίδες και φόβοι
  • 4η στήλη: προσδοκίες
  • 5η στήλη: το απροσδόκητο
  • 6η στήλη: το εγγύς μέλλον
  • 7η στήλη: περαιτέρω εξελίξεις

trapoyla klassikh 3Υπάρχει και συμπληρωματικός τρόπος να δείτε αυτή την κατάστρωση. Στην πρώτη σειρά, ανά στήλη, βλέπετε το παρελθόν. Στην δεύτερη σειρά ανά στήλη, βλέπετε το σήμερα. Στην τρίτη σειρά ανά στήλη, βλέπετε το μέλλον.

Είναι αρκετά σύνθετο να αποφασίσει κάποιος την ερμηνεία, γιατί έχει πολλά χαρτιά κάθε φορά. Αλλά, μπορείτε να δείτε αν υπάρχει αρκετή έμφαση στις κούπες για παράδειγμα (αισθήματα – συγκινήσεις), στα καρό (οικονομικά θέματα) στα μπαστούνια (δυσκολίες) στα σπαθιά (τύχη ή έλλειψη τύχης). Αν πλειοψηφεί σε μεγάλο βαθμό κάτι από αυτά, θα μας δείξει το χρώμα της περιόδου που μας ενδιαφέρει. Σιγά-σιγά, μπορείτε να αποκτήσετε την άνεση να ερμηνεύετε αυτή την κατάστρωση που είναι αρκετή κατατοπιστική, αλλά η προσωπική αίσθηση στον ερμηνευτή, παίζει πάντα κυρίαρχο ρόλο.

Πάντα όμως, να έχετε υπ΄όψη, πως ο ερμηνευτής έχει την δική του «αίσθηση» μέσα από τα ερεθίσματα που παίρνει από τα χαρτιά που βλέπει. Είναι μία προσωπική υπόθεση κι ευαισθησία του ατόμου που ασκεί την μαντική.

 

4.56818181818 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.57 / 5.00 (22 Αξιολογήσεις)

facebook

google

youtube

instagram