Ερμηνειες με Απλη Τραπουλα

 

Γενικη ή Ειδικη

trapoyla klassikh 3Στην αρχή αυτής της πρωταρχικής διαδικασίας πρέπει τα δυο μέρη να ξεκαθαρίσουν τι αναμένεται από το διάβασμα. Θέλει ο ενδιαφερόμενος μια γενική πρόβλεψη ή ενδιαφέρεται για κάτι ειδικό;
Μερικές μέθοδοι κατάστρωσης χρειάζονται τη χρησιμοποίηση ενός σημαίνοντος χαρτιού, δηλαδή ενός χαρτιού που αντιπροσωπεύει είτε τον ενδιαφερόμενο είτε το θέμα που αναλύεται. Έτσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασιστεί είναι ποια σειρά συμφωνεί περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου ή την φύση της ειδικής ερώτησης.

Σπαθιά:

αντιπροσωπεύουν ανθρώπους με πλούσια καστανά ή κόκκινα μαλλιά και καστανά ή τσαγαλιά μάτια. Προσωπικότητα δραστήρια και ενεργητική. Επιχειρήσεις και νέες δραστηριότητες.

Καρό:

αντιπροσωπεύουν άτομα με ανοιχτό χρώμα δέρματος, ξανθά ή άσπρα μαλλιά και γαλανά ή γκρίζα μάτια. Τύποι εξεζητημένοι και με αυτοπεποίθεση. Χρήματα και περιουσία, επιχειρήσεις, κοινωνική θέση, ασφάλεια.

Κούπες:

αντιπροσωπεύουν ανθρώπους με ανοιχτά καστανά ή κόκκινα μαλλιά, κοκκινωπή χροιά δέρματος και γαλανά, γκρίζα ή τσαγαλιά μάτια. Μια φιλική συμπονετική φύση. Συναισθηματικά ζητήματα, αγάπη και γάμος, παιδιά και καλλιτεχνικές επιδιώξεις.

Μπαστούνια:

αντιπροσωπεύουν άτομα με ωχρό δέρμα, σκούρα καστανά μαλλιά και μάτια. Ισχυροί ή άνθρωποι που ασκούν έντονη επιρροή, δυνατοί χαρακτήρες. Δύναμη ή θέση, σύγκρουση, νοητικές δραστηριότητες, νόμος και τάξη, ξένες υποθέσεις. Όταν αποφασίσετε για την κατάλληλη σειρά, διαλέξτε την ανάλογη φιγούρα σύμφωνα με την ηλικία και το φύλο του ενδιαφερόμενου.

Ρήγα:

για έναν ώριμο άντρα.

Ντάμα:

μια ώριμη γυναίκα.

Βαλέ:

για ένα νεαρό άτομο σε όποιο φύλο και αν ανήκει .
Αν επιλέξετε ένα απρόσωπο χαρτί, χρησιμοποιήστε τον Ασσο της καθορισμένης σειράς.

ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΩΝ

trapoyla klassikh 2Όσο θα εξοικειώνεστε με την σημασία του κάθε χαρτιού, θα διαπιστώνεται πως αρχίζετε να βλέπετε και σαν σύνολο. Αυτό είναι απαραίτητο για να διαβάσετε σωστά τα χαρτιά, αφού η τέχνη της χαρτομαντεία βασίζεται σ’ αυτό το συσχετισμό όλων των στοιχείων που σχηματίζουν τελικά μια πλήρη εικόνα. Προσέξτε ιδιαίτερα αν κάποιο χρώμα ή ομάδα αριθμών υπερισχύει. Μια τέτοια έμφαση υποδηλώνει πως μια πλευρά της ζωής σας θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία ή σας απασχολεί ιδιαίτερα. Για παράδειγμα οι πολλές Κούπες τονίζουν τα αισθηματικά θέματα, ενώ τα πολλά Σπαθιά υπογραμμίζουν ότι έχει σχέση με τις επιχειρήσεις και, γενικά, τις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Σε γενικές γραμμές, τα μεγάλα νούμερα υποδηλώνουν μεγάλες δυνατότητες. Η υπερίσχυση των μικρών αριθμών υπονοεί πως η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά στο άμεσο μέλλον. Οι Ασσοι όμως αποτελούν εξαίρεση σ’ αυτόν τον κανόνα. Αφού αντιπροσωπεύουν την αρχή της κάθε σειράς, έχουν την ιδιότητα να υποδηλώνουν το τέλος ενός κύκλου και την έναρξη ενός άλλου, καινούριου.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Ασσος:

Απρόσμενο δώρο, απροσδόκητη εύνοια της τύχης στα οικονομικά ή καλά νέα σχετικά με χρήματα. Κέρδη από επιχειρήσεις ή πετυχημένες προβλέψεις. Σημαντικό γράμμα ή νομικό έγγραφο.

Δύο:

Ορισμένα μακροπρόθεσμα σχέδια μπορεί να αντιμετωπίσουν αντίδραση ή καθυστέρηση που θα είναι αποτέλεσμα επέμβασης κάποιου τρίτου. Να προσέχετε τις άσκοπες κουβεντούλες ή το κακόβουλο κουτσομπολιό.

Τρία:

Πετυχημένος γάμος ή πρόταση γάμου για όσους έχουν μακροχρόνια σχέση.

Τέσσερα:

Η τύχη θα πάρει μια στροφή προς το χειρότερο εξαιτίας της πονηριάς κάποιου άλλου, επομένως μην είστε πολύ εύπιστος. Διατηρήστε την ευελιξία στα σχέδια σας.

Πέντε:

Περίοδος αλλαγής προς το καλύτερο με έμφαση στους συνεταιρισμούς. Τα επιχειρησιακά τολμήματα θα αποδώσουν οικονομικά, ενώ οι προοπτικές είναι το ίδιο ευνοϊκές αν σκοπεύετε να παντρευτείτε.

Έξι:

Καλός οιωνός για όσους αναζητούν την εμπορική επιτυχία. Οι ήδη εδραιωμένες επιχειρήσεις θα ανθίσουν και τα νέα προγράμματα θα πετύχουν την αναγκαία οικονομική υποστήριξη.

Εφτά:

Μικρό δώρο ή χρηματικό κέρδος. Ίσως να εξοφληθεί κάποιο χρέος. Μια νέα φιλία μπορεί να σας φέρει μεγάλη χαρά. Ζητήστε τη συμβουλή ενός δικηγόρου ανπρόκειται να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο.

Οχτώ:

Περίοδος αβεβαιότητας γιατί μικρά προβλήματα μπορεί να μεγαλώσουν πέρα από κάθε προσδοκία σας. Αποφύγετε σχέδια γρήγορου πλουτισμού.

Εννιά:

Αυτό το χαρτί σας προειδοποιεί να μην είστε πεισματάρης γιατί μπορεί να εμφανιστούν διχόνοιες αν αγνοήσετε τις επιθυμίες των άλλων. Ωστόσο υπάρχει μια πιθανότητα για χρηματικά ή άλλα κέρδη εξαιτίας μιας απρόβλεπτης επαγγελματικής προσφοράς ή πρότασης γάμου.

Δέκα:

ξαφνικά οικονομικά κέρδη, ίσως από κάποια κληρονομιά, ασφαλιστική πληρωμή ή επιστροφή φόρων. Πιθανό ταξίδι στο εξωτερικό να αποδειχθεί εκπληκτικά κερδοφόρο και να οδηγήσει σε μια ρομαντική σχέση.

Βαλές:

Ένα έξυπνο και επινοητικό νεαρό πρόσωπο έχει καλές διαθέσεις για τον ενδιαφερόμενο. Αν ο ενδιαφερόμενος είναι γυναίκα μπορεί το χαρτί αυτό να δείχνει κάποιον εραστή ή θαυμαστή. Για τον άνδρα είναι ίσως ένας καλός και αξιόπιστος φίλος.

Ντάμα:

Μια γοητευτική, εύστροφη, ώριμη, αξιόπιστη γυναίκα με ζεστή καρδιά, ίσως η σύζυγος του άνδρα ενδιαφερόμενου ή μια στενή φίλη αν ο ενδιαφερόμενος είναι γυναίκα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως τον υποστηρίζει και είναι σοφή.

Ρήγας:

Ένας ώριμος επαγγελματίας άνδρας, τίμιος και ευθύς στις διαπραγματεύσεις του, που μπορεί να δώσει μεγάλη βοήθεια. Πιθανόν ένας συγγενής αν ο ενδιαφερόμενος είναι γυναίκα ή ένας συνάδελφος

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΡΟ

Ασσος:

Κάποιο γράμμα ή έγγραφο το οποίο ο ενδιαφερόμενος περίμενε πολύ καιρό θα φτάσει σύντομα και θα φέρει ευπρόσδεκτα νέα. Είναι πιθανή μια οικονομική προσφορά ή πρόταση γάμου.

Δύο:

Μία συναισθηματική σχέση ή στενή φιλία θα αναπτυχθεί σταθερά, έστω και αν έχει σαν αποτέλεσμα την αποδοκιμασία των άλλων. Θα παρατηρηθεί πρόοδος στις επιχειρήσεις.

Τρία:

Εξετάστε λεπτομερειακά πιθανούς συνεταιρισμούς και φερθείτε με τακτ για να αποφύγετε τις διχόνοιες. Μια πιθανή προσφυγή σε δικαστήρια θα έχει καλά αποτελέσματα. Η γενική άποψη είναι καλή, αν μπορέσετε να συνεργαστείτε.

Τέσσερα:

Μην επιτρέψετε σε σκληρές λέξεις ή βιαστικές πράξεις να δυσκολέψουν μια σχέση. Παρ’ όλες τις ασήμαντες μικροδιαφωνίες τα θέματα μπορούν να λυθούν αν επιδειχθεί η απαραίτητα υπομονή και η δέουσα κατανόηση. Ίσως ένας καλός φίλος να βοηθήσει να γεφυρωθούν οι διαφορές.

Πέντε:

Τα νέα μιας γέννησης στην οικογένεια ή της επιτυχίας κάποιου παιδιού θα φέρουν χαρά μικρή οικονομική απώλεια μπορεί να καλυφθεί από μια συγκλονιστική ευκαιρία στις επιχειρήσεις. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα νέα σχέδια.

Έξι:

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο γάμο, που σε μερικές περιπτώσεις ίσως οδηγήσουν σε διαζύγιο ή χωρισμό. Σε άλλες πάλι μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση.

Εφτά:

Πιθανόν να εμφανιστούν μερικά προβλήματα ή διαφωνίες στην δουλειά ή στο σπίτι εξαιτίας δυσάρεστου κουτσομπολιού και ασήμαντης ζήλιας ή παρανοήσεων. Ωστόσο αυτή η αναταραχή θα διαρκέσει λίγο και κάποιες ειδήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη θα φτιάξουν τη διάθεση όλων.

Οχτώ:

Ειδύλλια και ταξίδια φαίνονται ότι συνδέονται με κάποιο τρόπο, κυρίως για τους νεότερους και τους γεροντότερους. Διακυμάνσεις της τύχης στον ορίζοντα: είτε κάποια μικρή οικονομική απώλεια, είτε απροσδόκητη εύνοια της τύχης ή τύχη στα τυχερά παιχνίδια.

Εννιά:

Διαπραγματεύσεις ή νέες ευθύνες στις επιχειρήσεις θα έχουν καλή έκβαση, όπως και η αλλαγή κατοικίας ή απασχόλησης. Για όσους παίρνουν πρωτοβουλίες θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες στη συναισθηματική τους ζωή, στη βελτίωση του εισοδήματος τους ή στην κοινωνική τους ζωή.

Δέκα:

Ένα προγραμματισμένο ταξίδι φέρνει απρόβλεπτο όφελος. Μπορεί να υπάρξει κάποια προσφορά για εργασία, μια ευκαιρία για επέκταση της επιχείρησης ή ακόμα και ένα καινούριο ειδύλλιο. Η βελτίωση των οικονομικών πιθανών να δώσει την ευκαιρία στον ενδιαφερόμενο να εξασφαλίσει το μέλλον του.

Βαλές:

Ένας ευπαρουσίαστος νεαρός φίλος ή συγγενής, ίσως άνδρας φέρνει ειδήσεις. Αν ο ενδιαφερόμενος είναι γυναίκα μπορεί να είναι δυσάρεστες αλλά όχι καταστροφικές. Αλλιώς μια προειδοποίηση να προσέχει τις ατιμίες.

Ντάμα:

Αυτό το χαρτί αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που μπορεί να είναι απειλή στην ερωτική σχέση της γυναίκας ενδιαφερόμενης ή να επέμβει στις επιχειρησιακές υποθέσεις του άντρα ενδιαφερόμενου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως αυτή η γυναίκα χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό, επομένως η συμβουλή είναι να την χειριστείτε με τακτ.

Ρήγας:

Ένας φιλόδοξος άνδρας με επιρροή, που είναι στο χέρι του να βοηθήσει ή να εμποδίσει τον ενδιαφερόμενο. Επομένως κάθε πρόταση πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά.

Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ

Ασσος:

Το χαρτί της πρόκλησης που συμβολίζει το κλείσιμο ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός άλλου. Υποβόσκουσες εντάσεις και προβλήματα είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, πρόκειται να εκραγούν.

Δύο:

Επίκεινται αλλαγές: αυτό μπορεί να σημαίνει καινούρια δουλειά ή κατοικία ή και το τέλος μιας σχέσης. Μολονότι θα προκληθεί ένα αίσθημα απώλειας, η νέα κατάσταση οδηγεί μακροπρόθεσμα σε βελτιώσεις.

Τρία:

Συνιστάται προσοχή και φρόνηση, ειδικά στις κάθε μορφής συνεργασίες. Στην επαγγελματική και αισθηματική ζωή θα δημιουργηθούν συγκρούσεις αν επιτρέψετε να αναμειχθεί ένα τρίτο πρόσωπο ή να υπεισέλθουν ξένα συμφέροντα.

Τέσσερα:

Λέξη κλειδί είναι η απογοήτευση. Τα σχέδιά σας θα αναβληθούν ή θα ακυρωθούν, οι υποσχέσεις θα παραβιαστούν και στο οικογενειακό μέτωπο, δε θα βρείτε υποστήριξη. Αλλά μην ανησυχείτε, θα παρουσιαστούν καινούριες ευκαιρίες.

Πέντε:

Μην απελπιστείτε αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα σχεδιάσετε. Τα οικονομικά ή επαγγελματικά προβλήματα είναι προσωρινά και σε λίγο θα λυθούν. Όλα θα διορθωθούν αν δείξετε υπομονή, αναπροσαρμόσετε τα σχέδιά σας και επιμείνετε.

Έξι:

Τα πράγματα θα προχωρήσουν εκνευριστικά αργά, ειδικά αν περιμένετε να κλείσετε μια συμφωνία. Παρά τις αναβολές όμως, τελικά τα σχέδιά σας θα εκπληρωθούν με σκληρή δουλειά και επιμονή. Γι’ αυτό μην το βάζετε κάτω.

Εφτά:

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα απρόσμενο εμπόδιο ή βαρύ καθήκον. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αίσθηση του μέτρου: μην αγχώνεστε με επουσιώδη θέματα γιατί θα προκαλέσετε περιττές τριβές.

Οχτώ:

Δυσκολίες παντού. Εποχή δοκιμασιών για τις ανθρώπινες σχέσεις, τις επαγγελματικές υποθέσεις, τα ταξίδια και τις φιλίες. Αποφύγετε τις βαριές κουβέντες και τις βιαστικές ενέργειες και προσέξτε την υγεία σας.

Εννιά:

Το άγχος προκαλεί την ύφεση των σωματικών και πνευματικών δυνάμεων, γι’ αυτό μην αναλάβετε πρόσθετες υποχρεώσεις μέχρι να λήξει αυτή η περίοδος. Αποφύγετε το άγχος υιοθετώντας χαλαρούς ρυθμούς και θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον.

Δέκα:

Δυσάρεστα νέα και ανησυχία για ένα αγαπημένο πρόσωπο επιδεινώνουν την κατάσταση. Όμως σύντομα θα λήξει αυτή η φάση και οι προοπτικές για το μέλλον θα γίνουν ρόδινες.

Βαλές:

Ένας φίλος ή οικείος του ενδιαφερόμενου, παρά τις καλές προθέσεις του, θα προκαλέσει προβλήματα. Το νεαρό αυτό πρόσωπο, μόλο που είναι καλοπροαίρετο, έξυπνο και κάνει καλή συντροφιά, είναι επίσης ανώριμο, ανεύθυνο και ασυνεπές.

Ντάμα:

Συμβολίζει μια γυναίκα ανεξάρτητη και άξια, πιθανόν χήρα ή διαζευγμένη, που διακατέχεται από επικίνδυνη φιλοδοξία. Είναι ισχυρή ως σύμμαχος αλλά επικίνδυνη αν γίνει εχθρός και η υπερβολική ντομπροσύνη την εμποδίζει να αποκτήσει στενούς φίλους.

Ρήγας:

Επιτυχημένος άνδρας με κάποια κοινωνική θέση, ίσως δικηγόρος ή άλλου είδους επαγγελματίας, που μπορεί να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο. Έχει κύρος και επιρροή, θα απαιτήσει σεβασμό και η συμβουλή του θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ

Ασσος:

Ένα φύλο που υπόσχεται στοργή και οικογενειακή ευτυχία. Μπορεί να αναφέρεται σε γέννηση, πρόταση γάμου, καινούρια φιλία ή σμίξιμο μετά το χωρισμό.

Δύο:

Χρήματα και ίσως μάλιστα περισσότερα απ’ όσα περιμένατε. Στέριωμα πρόσφατης συνεργασίας ή αισθηματικού δεσμού. Οι φιλίες και οι στενές προσωπικές σχέσεις θα ανθίσουν.

Τρία:

Αρραβώνας ή ειδήσεις για γάμο. Πρέπει να γίνει μια δύσκολη επιλογή. Σ’ αυτή την περίπτωση προσπαθήστε να το αναβάλλετε για να ζυγιάσετε όλες τις πιθανότητες.

Τέσσερα:

Ώρα αλλαγών, είτε εργασίας, είτε κατοικίας, είτε και των δύο. Πιθανότητες πρώτου ή δεύτερου γάμου για τους ενδιαφερόμενους ώριμης ηλικίας,

Πέντε:

Δεν είναι ώρα για σοβαρές αποφάσεις και ριζικές αλλαγές στην ζωή σας. Η καλύτερη συμβουλή είναι να κάνετε ένα διάλειμμα, να χαλαρώσετε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη πριν καταπιαστείτε με τα επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματά σας.

Έξι:

Ευχάριστα οικογενειακά νέα, πιθανόν αρραβώνας ή επιτυχία παιδιού. Οι άλλοι όμως ίσως προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το βολικό χαρακτήρα σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Εφτά:

Να κάνετε ελαστικά σχέδια: κάποιος φίλος ή συνεργάτης θα σας πουλήσει την τελευταία στιγμή ή ένα γεγονός που περιμένατε θα αναβληθεί απροειδοποίητα. Τα άστρα ευνοούν τον έρωτα.

Οχτώ:

Έντονη κοινωνική ζωή που προσφέρει πολλές απολαύσεις. Ένα ταξίδι ή έξοδος θα έχει ως αποτέλεσμα μια ρομαντική γνωριμία που θα καταλήξει σε σοβαρή σχέση.

Εννιά:

Γνωστό και ως φύλο των ευχών. Είναι καλός οιωνός και υπόσχεται επιτυχία σε ότι επιθυμεί περισσότερο ο ενδιαφερόμενος εκείνη την στιγμή. Στην περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις σύντομα θα διευθετηθούν.

Δέκα:

Τυχερό φύλλο που υπόσχεται ευτυχία στον έρωτα, αρμονική οικογενειακή ζωή και επαγγελματική επιτυχία. Εμφανίζεται απροσδόκητα η ευκαιρία να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Σ’ αυτήν την περίπτωση μην διστάσετε, αρπάξτε την.

Βαλές:

Ο νέος ή η νέα θα συστήσει στον ενδιαφερόμενο κάποιον με τον οποίο θα συνδεθεί συναισθηματικά στο μέλλον.

Ντάμα:

Συμβολίζει μια καλόκαρδη ώριμη γυναίκα που φροντίζει για το καλό του ενδιαφερόμενου. Τρυφερή στοργική και λογική, προσφέρει σωστές συμβουλές, πρακτική βοήθεια και συναισθηματική στήριξη στον ενδιαφερόμενο.

Ρήγας:

Ένας άνθρωπος καλού χαρακτήρα, ευνοϊκά διατεθειμένος απέναντι στον ενδιαφερόμενο. Είναι κοινωνικός, γενναιόδωρος και ενθουσιώδης αλλά αδιάκριτος και ασύνετος στις κρίσεις του. Το φύλο αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τα οικονομικά μικροπροβλήματα σύντομα θα λυθούν.

4.24390243902 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.24 / 5.00 (41 Αξιολογήσεις)

facebook

google

youtube

instagram