Τα Ισχυρά Φυλαχτά Προστασίας του Ιεροφάντη

Τα φυλαχτά είναι πιο ισχυρά απο κάθε παραδοσιακό ξόρκι...

Αρκεί, να πιστεύετε.

Εμείς δημιουργήσαμε την κατηγορία ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΛΑΧΤΑ για να μπορείτε να βρείτε το φυλαχτό που χρειάζεσθε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Φυλαχτά αγάπης, φυλαχτά έρωτα, φυλαχτά προστασίας από αρνητικές επιρροές, φυλαχτά για τον γάμο, για την οικογένεια, για την εργασία, για προστασία απο κάθε κακό, για λύση των προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν.

Όλα τα κεριά, τα μείγματα θυμιαμάτων, φτιαγμένα παραδοσιακά απο εμάς, διαβασμένα με τα κατάλληλα λόγια και προσευχές, τα κατάλληλα υλικά.

Τάματα, αγίασμα, ανθοιάματα, έλαια, Μύρο, ό,τι χρειάζεται για την κάθε περίπτωση.

Ξεχωρίστε αυτό που σας χρειάζεται. Θα το παραλάβετε έτοιμο, αλλά με πολύ απλές οδηγίες για το πώς θα έχετε το καλύτερο για σας αποτέλεσμα, δηλαδή, τα λόγια, η προσευχή που θα πρέπει να πείτε, όσο θα καίει το κερί, μια φορά μόνο, ώστε να έχετε κοντά σας το φύλακα Αγγελό σας, ώστε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία...

Θα τα έχετε κοντά σας για μια ζωή....

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00 / 5.00 (13 Αξιολογήσεις)

Δημοφιλή Φυλαχτά Προστασίας

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΤΑΡΩ - ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το Καλάθι σας

 x 

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα προϊόντα στο καλάθι αγορών

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΡΩ

Ανάλυση καρτών ταρώ (Μοναδικό Αγγελικό ταρώ)

Ασφαλής καθοδήγηση με τις κάρτες των Αγγέλων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Χαρείτε την επίσκεψη στο χώρο μας, στό Νέο Φάληρο, Ειρήνης 9, κοντά στο νοσοκομείο Metropolitan, σε ήρεμο και διακριτικο περιβάλλον. Το κόστος είναι 40 ευρώ. Θα έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για τις καταστάσεις που σας απασχολούν και για τις εξελίξεις τους, ξεκάθαρα συμπεράσματα και ασφαλή καθοδήγηση για την αντιμετώπισή τους με τον πιο ασφαλή τρόπο. Εχεμύθεια, κατανόηση. Επικοινωνία για ραντεβού

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά & γίνονται 3 διαφορετικές καταστρώσεις με διαφορετικές τράπουλες, ειδικά για κάθε περίπτωση.
Το κόστος της τηλεφωνικής συνεδρίας, είναι 30 ευρώ.
Κλείστε ραντεβού

facebook

google

youtube

instagram