Γριμορια

Η λέξη γριμόριο (grimoire) προέρχεται από την παλιά γαλλική λέξη ‘gramaire’ ή την Λατινική ‘grammar’. Κατά τον Μεσαίωνα τα γριμόρια θεωρούνταν βιβλία με μαγικές γνώσεις και λεπτομερείς οδηγίες με τις οποίες ο μάγος θα έφτανε στο επιθυμητό για αυτόν αποτέλεσμα. 
Τα περισσότερα γριμόρια γράφτηκαν μεταξύ του 13ου - 18ου αιώνα και σχετίζονται με πρακτική και τελετουργική μαγεία. Περιέχουν μαγικές φόρμουλες, σύμβολα, επικλήσεις, οδηγίες για συνεργασία με αγγέλους και δαίμονες, γητειές, ξόρκια, κατασκευή τάλισμαν και μαγικών συνέργων. Τα περισσότερα γριμόρια είναι μια περίεργη μίξη εβραϊκών, παγανιστικών και χριστιανικών τελετουργιών. 
Τα περισσότερα γριμόρια στηρίζονται πάνω στο χριστιανικό τυπικό. Επίσης, οι περισσότεροι μάγοι ‘καθαγίαζαν’ τα γριμόριά τους με το να τα τοποθετούν στο ιερό των ναών κατά την διάρκεια της λειτουργίας ή ακόμα και να χρησιμοποιούν αγιασμό ή άγιο λάδι για να τα ‘ευλογήσουν’. 
Με απλα λογια το γριμοριο ειναι το προσωπικο τετραδιο στο οποιο γραφουμε τις γνωσεις μας γυρω απο τον αποκρυφισμο. Συνταγες φιλτρων, ξορκια,κ.λ.π.
Καλο ειναι το γριμοριο μας να εχει πανω του φυσικα στοιχεια διακοσμησης, βασισμενο στο δικο μας γουστο και φροντιδα. Ακολουθουν καποια δειγματα, χειροποιητα, με εξωφυλλα απο ξυλο, χρωματισμενα με πατινες και ρυζοχαρτα. Οι σελιδες ειναι λευκες και πολλες, για να καταγραψει ο καθενας, οσα τον αφορουν.
 
 

Eπισκεφθειτε τη ΒΑΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ για να βρειτε σημαντικες πληροφοριες και οδηγιες για την χρηση και ενεργοποιηση των προιοντων.

Γριμορια

Γριμόριο Ζ

Γριμόριο Ζ

Τιμή πώλησης: 30,00 €
Έκπτωση:

Γριμόριο ΣΤ

Γριμόριο ΣΤ

Τιμή πώλησης: 30,00 €
Έκπτωση:

Γριμόριο Ε

Γριμόριο Ε

Τιμή πώλησης: 30,00 €
Έκπτωση:

Γριμόριο Δ

Γριμόριο Δ

Τιμή πώλησης: 30,00 €
Έκπτωση:

Γριμόριο Γ

Γριμόριο Γ

Τιμή πώλησης: 30,00 €
Έκπτωση:

Γριμόριο Β

Γριμόριο Β

Τιμή πώλησης: 30,00 €
Έκπτωση:

Γριμόριο Α

Γριμόριο Α

Τιμή πώλησης: 30,00 €
Έκπτωση:

Το Καλάθι σας

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ierofantis logo 400x100

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Προβλέψεις με ρίξιμο & ερμηνεια τραπουλας. Χαρτομαντεια - Καρτες Ταρώ. Για καθε προβλεψη διαβαζουμε και ερμηνευουμε πολλες διαφορετικες τραπουλες:

Για εσας που προτιματε oι προβλεψεις σας να γινουν τηλεφωνικα, το κοστος ειναι 25 ευρω. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 4 διαφορετικές τράπουλες. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής εδώ.

ΝΕΟ!! ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 15 ΕΥΡΩ

Για σας, που θέλετε να πάρετε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν, αισθηματικά ή επαγγελματικά, μπορείτε να το κάνετε τηλεφωνώντας, με κόστος 15 ευρώ, για 20 λεπτά, επιλέγοντας γι' αυτό, τράπουλα ΤΑΡΩ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΛΕΝΟΡΜΑΝΤ, Ή ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ (DESTE).

Online Προβλέψεις

Online Προβλέψεις Ζωντανά μέσω skype

ierofanths skype

Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 3 διαφορετικές τράπουλες.  Το κοστος ειναι 30 ευρω. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε περισσότερα...

Μεταφορικά

banner metaforika 2ο

Κορυφαία μαγικά προϊόντα

facebook

google

youtube

Κατασκευή Site: www.3wSOL.gr