Χαρτομαντεία - Τραπουλα Λενορμαντ-Lenormand

 

Η Δεσποινίς Λενορμάν, ήταν γνωστή χαρτομάντης, γεννημένη το 1772 και δημιούργησε ένα σύγχρονο τρόπο μαντικής με την τράπουλα ταρώ. Υπήρξε σύμβουλος μεγάλων προσωπικοτήτων της εποχής της, μεταξύ αυτών της Ιωσηφίνας και του Ναπολέοντα. Αν και προσπάθησαν να την κατηγορήσουν, οι προβλέψεις της ήταν πάντα σημαντικές και σωστές και δεν μπόρεσαν να την βλάψουν. Προέβλεψε το διαζύγιο της Ιωσηφίνας, την αποτυχία στο Βατερλώ, τον θάνατο του Μιραμπώ. Έμενε στην οδό de Τournon 5 στο Παρίσι. Όταν πέθανε, λέγεται πως είχε μεγάλη περιουσία, όπως και πολλά εγχειρίδια πάνω στην ταρώ, που κληροδότησε στον ανιψιό της.
Οι τρόποι κατάστρωσης των χαρτιών είναι πολλοί. Ο καθένας βρίσκει έναν που του ταιριάζει. Ανακατεύουμε, στη συνέχεια σπάμε σε τρεις στύλους τη δέσμη των χαρτιών προς το μέρος του ενδιαφερομένου. Στη συνέχεια, βάζουμε τη μία πάνω στην άλλη και ξεχωρίζουμε τα χαρτιά που θέλουμε για την μέθοδό μας.

trapoyla lenormand 1trapoyla lenormand 4trapoyla lenormand 2trapoyla lenormand 3

 

 

 

 

 

Το Καλάθι σας

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ierofantis logo 400x100

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Προβλέψεις με ρίξιμο & ερμηνεια τραπουλας. Χαρτομαντεια - Καρτες Ταρώ. Για καθε προβλεψη διαβαζουμε και ερμηνευουμε πολλες διαφορετικες τραπουλες:

Για εσας που προτιματε oι προβλεψεις σας να γινουν τηλεφωνικα, το κοστος ειναι 25 ευρω. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 3 διαφορετικές τράπουλες. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Online Προβλέψεις

Online Προβλέψεις Ζωντανά μέσω skype

ierofanths skype

Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 3 διαφορετικές τράπουλες.  Το κοστος ειναι 30 ευρω. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε περισσότερα...

Μεταφορικά

banner metaforika 2ο

facebook

google

twitter

youtube

Κατασκευή Site: www.3wSOL.gr