xartomanteia2

xartomanteia tarot2

Σίγουρα όλοι θα έχετε ακούσει για τον λεγόμενο «μαγικό κύκλο» που δημιουργείται πριν από οποιαδήποτε μαγική εργασία ή τελετή. Ο μαγικός κύκλος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο εξαγνισμός, καθαγιασμός και «σφράγισμα» ενός χώρου ώστε να είναι κατάλληλος για την εργασία αλλά και για να μπορέσει να παρέχει προστασία στον εξασκών από ανεπιθύμητες παρουσίες που ίσως να εμφανιστούν κατά την διάρκεια της εργασίας. 

Η δημιουργία του είναι υποχρεωτική ακόμα κι αν πρόκειται να εκτελέσουμε μια απλή γητειά. Σε μεγάλες τελετές, η δημιουργία του δεν είναι μονάχα υποχρεωτική αλλά και απαραίτητη για την ασφάλεια όλων τον συμμετεχόντων. Λόγω όμως του ότι η κάθε εργασία διαφέρει από την άλλη και οι απαιτήσεις είναι επίσης διαφορετικές, έτσι και η δημιουργία του κύκλου διαφέρει ώστε να αρμόζει στην εκάστοτε περίπτωση. Για να μιλήσουμε πιο απλά, είναι λογικό πως όσο πιο απαιτητική είναι η εργασία, τόσο πιο πολύπλοκη και η δημιουργία του κύκλου, καθώς και το αντίθετο. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τον μαγικό κύκλο: 

1ον - Η διάμετρος του κύκλου πρέπει να είναι τέτοια ώστε ο εξασκών/εξασκούντες να μπορούν να κινηθούν άνετα μέσα σε αυτόν. Όταν πρόκειται για ένα μονάχα άτομο ή 2 άτομα, μια καλή και άνετη διάμετρος είναι αυτή του 1½ μέτρου, η οποία όμως μπορεί να είναι και λιγότερη όταν η εργασία δεν απαιτεί την κίνηση μέσα στον κύκλο. Όταν πρόκειται για 3 άτομα και άνω, βρίσκουμε την ιδανική διάμετρο του κύκλου ως εξής: όλα τα άτομα πιάνονται χέρι-χέρι σχηματίζοντας κύκλο. Όπως είναι πιασμένοι χέρι-χέρι, ανοίγουν τον κύκλο πισωπατώντας μέχρις ότου ολονών τα χέρια να είναι απόλυτα τεντωμένα. Όταν συμβεί αυτό, τα άτομα αφήνουν τα χέρια τους και κάνουν άλλο ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω. Έτσι, δημιουργείται ένας κύκλος με την ιδανική διάμετρο ανάλογη με τον αριθμό των εξασκούντων. 
Οι διαστάσεις που αναφέρονται εδώ, είναι φυσικά ενδεικτικές. Εάν το θεωρείτε απαραίτητο, μπορείτε να μεγαλώσετε ή να μικρύνετε την διάμετρο του κύκλου ανάλογα. 

2ον - Προτού ξεκινήσει η δημιουργία του μαγικού κύκλου, καλό θα ήταν για δική σας διευκόλυνση να χαράξετε τα όριά του (την περίμετρο). Για αυτό, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Ο πλέον γνωστός και ευρέως χρησιμοποιούμενος είναι με κιμωλία. Άλλοι τρόποι είναι με σκοινί ή με αλάτι και όταν βρισκόσαστε στην ύπαιθρο, χαράζοντας με ένα ξύλο το χώμα σχηματίζοντας κύκλο. Μερικοί εξασκούντες, χρησιμοποιούν έναν πολύ πρακτικό τρόπο με τον οποίο έτσι δεν χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνουν για να βρουν την διάμετρό του: απλά αγοράζουν ένα κυκλικό χαλάκι με τις διαστάσεις που θέλουν ή ετοιμάζουν ένα κυκλικό ύφασμα το οποίο κάθε φορά απλά το απλώνουν στο πάτωμα και όταν τελειώσουν το διπλώνουν και το φυλάσσουν μαζί με τα άλλα σύνεργά τους. Αυτός ο τρόπος εκτός από πολύ πρακτικός είναι και ιδιαίτερα ωφέλιμος, μιας και το ύφασμα αυτό μπορεί πλυθεί με θαλασσινό νερό καθώς και να κεντηθεί ή να ζωγραφιστεί με σύμβολα προστασίας. 

3ον - Συχνά θα διαβάσετε σε βιβλία για το πώς να μπαίνετε και να βγαίνετε από τον μαγικό κύκλο κατά την διάρκεια της εργασίας (να τον ανοιγοκλείνετε δηλαδή). Ως παραδοσιακή εξασκών, για μένα αυτό είναι κάτι το ανεπίτρεπτο! Ο κύκλος δεν είναι ένα κουτάκι που ανοιγοκλείνει για το γούστο μας εν ώρα εργασίας! Άπαξ και σφραγιστεί ο κύκλος, απαγορεύεται να ξανανοίξει, παρά μόνο όταν ολοκληρωθεί η εργασία! Αυτά που αναφέρονται περί «αν έχετε την ανάγκη να πάτε τουαλέτα» ή «ξεχάσατε κάτι έξω από τον κύκλο» ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, μου ακούγονται γελοία και πράξεις εξασκούντων άκρως αφηρημένων, ανεύθυνων και με παντελή έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Είδατε εσείς ποτέ παπά σε εκκλησία να λέει «συγνώμη, ξέχασα το βιβλίο μου» ή «συγνώμη, πρέπει να πάω τουαλέτα» κατά την διάρκεια μυστηρίου; Σίγουρα όχι! Όλα αυτά τα φροντίζουμε πριν ξεκινήσουμε την εργασία μας. 
Ο κύκλος λοιπόν ΔΕΝ ανοίγει κατά την διάρκεια της εργασίας! Σφραγίζεται στην αρχή και ανοίγεται όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός. 

4ον - Ο κύκλος δημιουργείται ΠΑΝΤΑ με δεξιόστροφη φορά ξεκινώντας από την Ανατολή, και ανοίγει με αριστερόστροφη φορά, ξεκινώντας πάλι από την Ανατολή. Δημιουργείται αλλά και ανοίγει με εσάς ΜΕΣΑ από τον κύκλο και όχι έξω από αυτόν! Δηλαδή γύρω σας. Αυτά όμως θα τα δούμε και παρακάτω. 
5ον - Ο κύκλος παραβιάζεται εάν περάσετε από πάνω του ή απλά βγάλετε το κάποιο μέλος του σώματός σας έξω από αυτόν (πόδι, χέρι). Σε αυτήν την περίπτωση θεωρείται ότι παύει να υφίσταται και πρέπει να ξαναδημιουργηθεί από την αρχή! 
6ον - Ο κύκλος άπαξ και δημιουργηθεί είναι χώρος ιερός και οφείλετε να συμπεριφέρεστε ανάλογα μέσα σε αυτόν!Πρακτική Δημιουργία Μαγικών Κύκλων 
Όπως προ ανέφερα, ανάλογα με την εργασία δημιουργείται και ο κύκλος. Π.χ., δεν χρειάζεται για απλές εργασίες (γητειές συνήθως) να δημιουργείται περίπλοκος κύκλος. Ας δούμε λοιπόν μερικούς τρόπους δημιουργίας κύκλου για τις πλέον απλές εργασίες:

Απλός Κύκλος 1 - Ο Κύκλος Άλατος

Ο πλέον απλός μαγικός κύκλος είναι αυτός που δημιουργείται με αλάτι ή αλατόνερο. Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται! Απλά σχημάτισε έναν κύκλο γύρω σου με αλάτι ή αλατόνερο, ξεκινώντας από την Ανατολή και κινούμενοι δεξιόστροφα. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο! 
Για να ανοίξεις τον κύκλο, όταν πρόκειται για αλάτι, μάζεψε με τις χούφτες σας το αλάτι ξεκινώντας από την Ανατολή και κινούμενος αριστερόστροφα. Το αλάτι που μάζεψες σκόρπισέ το στον άνεμο. Όταν πρόκειται για αλατόνερο, οραματίσου το να απορροφάται από την Μητέρα Γη. 

Απλός κύκλος 2 - Η Πεντάλφα

Ένας επίσης απλούστατος κύκλος που δεν απαιτεί παρά λευκή κιμωλία και αλάτι. Πρώτα σχημάτισε τον κύκλο με την κιμωλία και στην συνέχεια στο μέσον του σχημάτισε μια όρθια πεντάλφα με το πάνω της άκρο να δείχνει Ανατολή. Μετά βάλε λίγο αλάτι σε κάθε μια από της γωνίες της και ο κύκλος είναι έτοιμος. 
Για να ανοίξεις τον κύκλο, πρώτα μάζεψε το αλάτι και μετά εάν πρέπει να σβήσεις την κιμωλία, κάνε το με ένα καθαρό λευκό πανάκι βρεγμένο με αλατόνερο, πρώτα την πεντάλφα και μετά τον κύκλο, ξεκινώντας από την Ανατολή και κινούμενος αριστερόστροφα. Το αλάτι το σκορπίζεις στον άνεμο. 

Απλός Κύκλος 3 - Ο Κύκλος του Φωτός

Κάθισε σε θέση διαλογισμού κοιτώντας Ανατολικά. Χαλάρωσε και συγκέντρωσε θετική ενέργεια στο ενεργειακό σου κέντρο (βλ. σχετικό κείμενο). Όταν θεωρήσεις πως είσαι έτοιμος, απελευθέρωσε αυτήν την ενέργεια με μορφή εξαγνιστικού λαμπερού χρυσού φωτός (ή λευκού ή γαλάζιου). Οραματίσου αυτήν την λαμπερή ενέργεια να πηγάζει από το ενεργειακό σου κέντρο και να κατευθύνεται δημιουργώντας μια εξαγνιστική και προστατευτική σφαίρα ενέργειας γύρω σου. Ο κύκλος σφραγίστηκε. 
Όταν ολοκληρώσεις την εργασία σου, για να ανοίξεις τον κύκλο, οραματίσου την ενεργειακή σφαίρα να απορροφάται πίσω στο ενεργειακό σου κέντρο ή να απορροφάται από την Μητέρα Γη. 

Αυτή είναι μια απλή και σύντομη επίκληση, εύκολη να απομνημονευτεί, για άμεση δημιουργία προστατευτικού κύκλου σε περίπτωση ανάγκης, όταν δεν προλαβαίνουμε να δημιουργήσουμε τον κύκλο κανονικά. Χρησιμοποιείται για προστασία από επίθεση κακόβουλου πνεύματος ή αερικού που έχει παρουσιαστεί «απρόσκλητο». 
Δεν απαιτεί κανένα υλικό, παρά μόνο την δική σου δύναμη και θέληση. 

Στάσου όρθιος με τα χέρια ανοιχτά και ψηλά, και τα πόδια ελαφρά ανοιχτά. Σύντομα οραματίσου έναν νοητό κύκλο δύναμης γύρω σου (αν είναι και άλλοι παρόντες, οραματίσου τον κύκλο να περικλείει και αυτούς, και ζήτα τους να μην μετακινηθούν μέχρι να τελειώσουν όλα). 
Με φωνή καθαρή και δυνατή πες: 

Σύντομος Κύκλος Δύναμης για Προστασία 

Παγανιστική: 

Καλώ τον Αέρα για ταχύτητα 
την Φωτιά για εξαγνισμό 
το Νερό για ευλογία 
τη Γη για εγκαθίδρυση 
και το Πνεύμα για να σφραγίσει 
Όσο από το ύψος, τόσο και από το βάθος 
Αυτός ο κύκλος είναι σφραγισμένος 

Χριστιανική: 

Εσάς καλώ Μέγιστοι και Λαμπεροί Αρχάγγελοι 

Ραφαήλ, Γαβριήλ, Μιχαήλ και Ουριήλ 
Γύρω μου/μας να σταθείτε και να με/μας προστατεύσετε 
από αυτό το μιαρό πλάσμα 
Η Αγία Τριάδα λάμπει από πάνω μου/μας 
και ο κύκλος αυτός είναι σφραγισμένος 
όσο στο ύψος, τόσο και στο βάθος 

Αφού δημιουργήσεις τον κύκλο, στο όνομα των Θεοτήτων που πιστεύεις, διέταξε το πνεύμα/αερικό και φύγει. Όταν φύγει και όλα ηρεμήσουν, άνοιξε τον κύκλο λέγοντας: 


Παγανιστική: 

Ευχαριστώ Τον/Την/Τους [Θεότητες] 
για την βοήθεια που μου προσέφεραν εδώ σήμερα 
Ευχαριστώ και αποχαιρετώ τα στοιχεία του Αέρα, της Φωτιάς, του Νερού και της Γης 
Ο κύκλος άνοιξε αλλά δεν έσπασε 


Χριστιανική: 

Ευχαριστώ και αποχαιρετώ 
τους ευλογημένους Αρχάγγελους 
Ραφαήλ, Γαβριήλ, Μιχαήλ και Ουριήλ 
Ευχαριστώ την Αγία Τριάδα 
που με/μας αγκάλιασε με την προστασία Της 
Ο κύκλος άνοιξε αλλά δεν έσπασε 

Με την πρώτη ευκαιρία, κάνε μια μικρή προσφορά λιβανιού και κρασιού στις Θεότητες και στα Στοιχεία αν είσαι Παγανιστής, ή άναψε τέσσερα λευκά κεριά σε μία εκκλησία για τους Αρχαγγέλους αν είσαι Χριστιανός, για να τους ευχαριστήσεις για την βοήθειά τους. 

Βασικός Μαγικός Κύκλος - Η Τριπλή Ευλογία

Χρειαζούμενα: 2 μπολ μικρού μεγέθους (οτιδήποτε εκτός από μέταλλο ή πλαστικό - προτείνεται ο πηλός), θαλασσινό αλάτι, νερό, λιβάνι, το κερί του ιερού και προαιρετικά το τελετουργικό στιλέτο. 
Προετοίμασε το ιερό σου τοποθετώντας το κερί Ανατολικά. Δεξιά και αριστερά του τοποθέτησε τα 2 μπολ όπου το ένα θα περιέχει το νερό και το άλλο το αλάτι. Πίσω από το κερί τοποθέτησε το λιβάνι και μπροστά του το στιλέτο (αν χρησιμοποιείς). Έτσι, σχηματίζεται ένας ισοσκελής σταυρός με το κερί στο κέντρο. 
Οριοθέτησε τα όρια του κύκλου και κάθισε στο κέντρο σε θέση διαλογισμού, μπροστά από τα εργαλεία σου. 
Χαλάρωσε και συγκεντρώσου στον σκοπό της εργασίας σου. Συγκέντρωσε ενέργεια στο ενεργειακό σου κέντρο, οραματιζόμενος μια χρυσή φωτεινή αχτίδα να έρχεται από τον ήλιο (ή ασημένια από την σελήνη), να κατεβαίνει στην κορυφή του κεφαλιού σου και να διαπερνά όλη την σπονδυλική στήλη. Εισέπνευσε βαθιά οραματιζόμενος ενέργεια να κατεβαίνει από την αχτίδα σε σένα, να διαπερνά την σπονδυλική στήλη και να συγκεντρώνεται στο σημείο ακριβώς κάτω από τον αφαλό. 
Όταν αισθανθείς έτοιμος, στάσου όρθιος και κατευθύνσου προς τα όρια του κύκλου στην Ανατολική πλευρά. Κρατώντας το δεξί σου χέρι τεντωμένο μπροστά πάνω από τα όρια του κύκλου (ή κρατώντας το στιλέτο) κατεύθυνε την συγκεντρωμένη ενέργεια που βρίσκεται στο ενεργειακό σου κέντρο στο χέρι σου και από εκεί στο έδαφος πάνω στα όρια του κύκλου. Οραματίσου την ως μια ενεργειακή αχτίδα φωτός (χρυσή, ασημένια ή γαλάζια). Περπάτα δεξιόστροφα πάνω από τα όρια του κύκλου, κατευθύνοντας την αχτίδα σε αυτόν και λέγοντας: 

«Πρώτη από τις Τρεις, με Ψυχή και Πνεύμα» 

Ολοκλήρωσε τον κύκλο φτάνοντας στο ανατολικό σημείο από το οποίο είχες ξεκινήσει. 
Επέστρεψε μπροστά από τα εργαλεία σου. Ρίξε το αλάτι στο νερό και ανακάτεψέ το με τον δεξιό σου δείκτη (ή το στιλέτο) κατευθύνοντας σε αυτό και πάλι την ενεργειακή αχτίδα λέγοντας: 

«Νερό και Γη ευλογίες σε σας. Σας αφαιρώ οτιδήποτε βλαβερό και με την δύναμη του Φωτός σας εξαγνίζω»

Κράτα το μπολ με το αλατόνερο στο αριστερό σου χέρι και πήγαινε πάλι στο ανατολικό άκρο του κύκλου. Κινούμενος δεξιόστροφα, ψιχάλισε με το δεξί σου χέρι το αλατόνερο πάνω από τα όρια του κύκλου λέγοντας: 
«Δεύτερη από τις Τρείς με Νερό και Γη. Ο ιερέας που κυβερνά τα έργα της Φωτιάς, πρέπει πρώτα να ραντίσει με το εξαγνιστικό νερό της θορυβώδης θάλασσας» 
Ολοκλήρωσε φτάνοντας πάλι στο σημείο από το οποίο ξεκίνησες. 
Επέστρεψε στο κέντρο του κύκλου μπροστά από τα εργαλεία σου. Άναψε το λιβάνι με την φλόγα του κεριού. Κράτησε το δοχείο του λιβανιού στο δεξί σου χέρι και πήγαινε πάλι στο ανατολικό άκρο του κύκλου. Κράτησε το λιβάνι πάνω από τα όρια του κύκλου και κινήσου δεξιόστροφα λέγοντας: 

«Τρίτη από τις Τρεις με Αέρα και Φωτιά. Και όταν όλα τα Στοιχειά εξορκίζονται, θα δεις την ιερή ασχημάτιστη φλόγα που διαπερνά τα βάθη του Σύμπαντος»

Ολοκλήρωσε φτάνοντας στο σημείο από το οποίο ξεκίνησες. Επέστρεψε στο κέντρο του κύκλου μπροστά από τα εργαλεία σου. Φέρε μια βόλτα το λιβάνι γύρω σου (δεξιόστροφα) πριν το ακουμπήσεις στην θέση του και ο κύκλος έχει σφραγιστεί. 

Άνοιγμα του Βασικού Κύκλου

Όταν ολοκληρώσεις την όποια εργασία σου, στάσου στο κέντρο του κύκλου με τα χέρια ανοιχτά στο πλάι και ελαφρά προς τα πάνω. Συγκεντρώσου λίγο σε όλα όσα επικαλέστηκες όταν τον δημιουργούσες και πες:

«Απελευθερώνω τώρα όλα τα πνεύματα που επικαλέστηκα για την δημιουργία αυτού του κύκλου και τα ευχαριστώ για την βοήθειά τους. Απελευθερώνω και εκείνα που παγιδεύτηκαν κατά την τελετουργία. Επιστρέψτε στον κόσμο σας και είθε να υπάρχει ειρήνη μεταξύ μας. Ο κύκλος άνοιξε αλλά δεν έσπασε» 

Πρόσθεσε και μια ξεχωριστή ευχαριστία στις Θεότητες αν επικαλέστηκες για την δημιουργία του κύκλου λέγοντας: 

«[ονόματα των Θεοτήτων που επικαλέστηκαν] σας ευχαριστώ για την λαμπερή και Θεία παρουσία σας σήμερα εδώ, για της ευλογίες σας και την πολύτιμη βοήθειά σας. Μείνετε αν το επιθυμείτε, φύγετε αν πρέπει, μα είθε να είναι με αγάπη και ειρήνη. Ο κύκλος άνοιξε, αλλά δεν έσπασε» 

Ο βασικός μαγικός κύκλος που αναφέρεται εδώ, ΔΕΝ είναι κατάλληλος για εργασίες ιδιαίτερα απαιτητικές και σίγουρα ΔΕΝ ενδείκνυται για εργασίες που απαιτούν την επίκληση ισχυρών πνευμάτων (ανώτερης και ανώτατης ιεραρχίας). Είναι όμως ιδανικός για πολύπλοκες γητειές καθώς και για τελετές κατά τις οποίες επικαλούνται ΜΟΝΟ καλόβουλες οντότητες. Παρέχει καλή προστασία από κακόβουλες οντότητες κατώτατης, κατώτερης και -ανάλογα με την δύναμη του εξασκών- μέσης ιεραρχίας, καθώς και ένα σεβαστό ενεργειακό πεδίο. Δεν μπορεί όμως να κρατήσει έξω κακόβουλες οντότητες ανώτερων και ανώτατων ιεραρχιών. Για κάτι τέτοιο απαιτούνται πιο πολύπλοκες μέθοδοι δημιουργίας μαγικού κύκλου 

Επωδές 

Αμέσως μετά την δημιουργία του βασικού μαγικού κύκλου, συνηθίζεται να λέγεται κάποια επωδή που να αρμόζει στην εργασία για την οποία δημιουργήθηκε ο κύκλος. Αναφέρω εδώ μερικές: 

Η Γέφυρα των Κόσμων 

Κύκλος ιερός σφραγίστηκε 
Όριο μεταξύ του Κόσμου του Ανθρώπου και το Βασίλειο των Κραταιών Πνευμάτων 
Σημείο τέλειας αγάπης και εμπιστοσύνης, διαφυλάττει την δύναμη που θα συγκεντρωθεί εδώ. 

Επίκληση των 4 Στοιχείων 

Αέρα, Φωτιά, Νερό και Γη, Στοιχεία της Αστρικής Γέννησης σας καλώ να παρευρεθείτε μαζί μου 
σε κύκλο θετικά δημιουργημένο, ασφαλή από κατάρες και εκρήξεις, παρευρεθείτε μαζί μου! 
Από σπηλιές και έρημους, βουνοκορφές και θάλασσες, προστρέξτε στο κάλεσμά μου 
Απαντήστε στην επίκλησή μου και παρευρεθείτε μαζί μου. 

Επίκληση των 4 Στοιχείων 

Στάσου στο Ανατολικό άκρο του κύκλου και πες: 

«Άρχοντες και Αρχόντισσες του Πύργου της Ανατολής 
η ώρα σας είναι η χλωμό και ροδαλό χρώμα της αυγής, 
και η αναφαινόμενη Άνοιξη. 
Προσφέρετε την Γνώση σας που χρειάζεται για την Μαγεία 
Σας επικαλούμαι να με συντροφεύετε σήμερα» 
Στάσου στο Νότιο άκρο του κύκλου και πες: 
«Άρχοντες και Αρχόντισσες του Πύργου του Νότου, 
η ώρα σας είναι το καθαρό και λαμπερό σεληνόφως, 
και το πολύχρωμο Καλοκαίρι 
Προσφέρετε την Δύναμη και την Θέλησή σας που χρειάζεται για την Μαγεία 
Σας επικαλούμαι να με συντροφεύετε σήμερα» 

Στάσου στο Δυτικό άκρο του κύκλου και πες: 

«Άρχοντες και Αρχόντισσες του Πύργου της Δύσης, 
που η ώρα σας είναι το σκιασμένο και μυστήριο λυκόφως 
και η βυσσινόχρυσο Φθινόπωρο 
Προσφέρετε το Κουράγιο και την Τόλμη σας που χρειάζεται για την Μαγεία 
Σας επικαλούμαι να με συντροφεύετε σήμερα» 
Στάσου στο Βόρειο άκρο του κύκλου και πες: 
«Άρχοντες και Αρχόντισσες του Πύργου του Βορρά, 
που η ώρα σας είναι το σκοτάδι μου μεσονυχτιού, 
και η λευκή ηρεμία του Χειμώνα 
Βοηθήστε με να σιγήσω όταν ολοκληρώσω την Μαγεία 
Σας επικαλούμαι να με συντροφεύετε σήμερα»

Σημείωση: Όταν ολοκληρώσεις την εργασία σου και πριν ανοίξεις τον κύκλο, ευχαρίστησε τα Στοιχεία για την βοήθειά τους και αποχαιρέτησέ τα. Πρέπει να τα αναφέρεις ξεχωριστά (Ανατολή, Νότο, Δύση, Βορρά) και όχι σαν σύνολο. 

Ισορρόπηση του Εαυτού 

Στάσου στο κέντρο του κύκλου κοιτώντας Ανατολικά και πες:

«Είμαι ισορροπημένος/η στο κέντρο της ύπαρξής μου» 

Οραματίσου δύναμη ενέργειας να ανεβαίνει από το έδαφος και να εισέρχεται σε σένα και πες:

«Οι Δυνάμεις του Βάθους με υποστηρίζουν» 

Οραματίσου την δύναμη του/της/των Θεού/Θεάς/Θεών σου να κατεβαίνει από τον ουρανό σαν μια λαμπερή χρυσή αχτίδα και να εισέρχεται σε σένα και πες:

«Οι Δυνάμεις του Ύψους με καθοδηγούν» 

Αισθάνσου σε τέλεια ισορροπία μεταξύ του Ύψους και του Βάθους και πες:

«Είμαι ισορροπημένος/η στον Άξονα της ύπαρξής μου»

 Άπλωσε τα χέρια σου και αισθάνσου τις δυνάμεις των 4 Στοιχείων. 
Οραματίσου διαυγής κίτρινη ενέργεια να εισέρχονται σε σένα από την Ανατολή και πες:

«Οι Δυνάμεις του Αέρα με εμπνέουν» 

Οραματίσου εξαγνιστική κόκκινη ενέργεια να εισέρχονται σε σένα από τον Νότο και πες:

«Οι Δυνάμεις της Φωτιάς με φωτίζουν» 

Οραματίσου θεραπευτική και καθαγιασμένη μπλε ενέργεια να εισέρχονται σε σένα από την Δύση και πες:

«Οι Δυνάμεις του Νερού με ανανεώνουν» 

Οραματίσου πράσινη ενέργεια σταθερότητας να εισέρχονται σε σένα από τον Βορρά και πες:

«Οι Δυνάμεις της Γης με γαλουχούν» 

Εδραίωσε την ισορροπία μεταξύ του Άξονα και των 4 Στοιχείων και πες:

«Οι Δυνάμεις είναι ισορροπημένες μέσα μου και γύρω μου» 

Αισθάνσου την σφαίρα του κύκλου που σε περιβάλλει και πες:

«Η Σφαίρα εδραιώθηκε» 

Οραματίσου έναν κύβο μέσα στην σφαίρα του κύκλου και πες:

«Ο Ναός εδραιώθηκε» 

Αισθάνσου τον κύβο να εισέρχεται σε σένα και πες:

«Εγώ είμαι ο Ναός και το σημείο συνάντησης και ισορρόπησης των Δυνάμεων αυτού» 

 

Αλυσιδωτή Επωδή 

[Όνομα Θεού/Θεάς/Θεών σου] επικαλούμαι την προστασία Σου/Σας, 
και μέσα από την προστασία θα έρθει η δύναμη 
μέσα από την δύναμη η ομορφιά 
μέσα από την ομορφιά η ειρήνη 
μέσα από την ειρήνη η κατανόηση 
μέσα από την κατανόηση η γνώση 
μέσα από την γνώση η δικαιοσύνη 
μέσα από την δικαιοσύνη η αγάπη 
μέσα από την αγάπη η προστασία 
και μέσα από την προστασία η δύναμή Σου/Σας 

Ο Κύκλος της Αφροδίτης

Σε εξορκίζω Κύκλε Αγάπης 
ώστε να είσαι το σύνορο μεταξύ της αρνητικότητας και όλων όσων αγαπώ, 
σημείο ασφάλειας, τέλειας αγάπης και ειρήνης. 
Επικαλούμαι τους Φύλακες της Ανατολής, του Βορρά, της Δύσης και του Νότου 
να με βοηθήσουν στην δημιουργία του και στον σκοπό του (του κύκλου) 
Στο όνομα της Αφρογέννητης (της Αφροδίτης) και του Έρωτα 
σε εξορκίζω κύκλε, και σε σφραγίζω. 

Επίκληση των 4 Στοιχείων (Wiccan) 

Με την Γη που είναι το Σώμα Της (της Θεάς) 
Με τον Αέρα που είναι η Ανάσα Της 
Με την Φωτιά που είναι το Λαμπερό Της Πνεύμα 
και με τα ζωοφόρα Νερά της Μήτρας Της 
ο Κύκλος αυτός έχει σφραγιστεί. 

Επίκληση της Θεάς και του Θεού (Wiccan) 

Κυρά της Νύχτας, Αφέντρα της Ημέρας, άκου το κάλεσμα της/του κόρης/γιού σου 
Αργυρόχρωμη Γυναίκα της Σελήνης, διαφύλαξε τον κύκλο μου. 
Μέγα Κυνηγέ, Πατέρα, άκου το κάλεσμά μου 
Γελαστέ, Αιώνιε Άνδρα, προστάτεψε τον κύκλο μου.

 

Το Καλάθι σας

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ierofantis logo 400x100

Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Προβλέψεις με ρίξιμο & ερμηνεια τραπουλας. Χαρτομαντεια - Καρτες Ταρώ. Για καθε προβλεψη διαβαζουμε και ερμηνευουμε πολλες διαφορετικες τραπουλες:

Για εσας που προτιματε oι προβλεψεις σας να γινουν τηλεφωνικα, το κοστος ειναι 25 ευρω. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 3 διαφορετικές τράπουλες. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Online Προβλέψεις

Online Προβλέψεις Ζωντανά μέσω skype

ierofanths skype

Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και ανοίγουμε 3 διαφορετικές τράπουλες.  Το κοστος ειναι 30 ευρω. Μπορειτε να πληρώστε με κατάθεση μέσω τράπεζας ή να πληρώσετε online μέσω paypal. Δείτε περισσότερα...

Μεταφορικά

banner metaforika 2ο

facebook

google

twitter

youtube

Κατασκευή Site: www.3wSOL.gr